Hepsinin fiyatı aynı. Sizce hangisini almalıyım? Esasda kullanıcıların cevablamasını isterim. (Çok oyun oynayan biri değilim amma hem görünüş hem de ağır programları açması için Gaming model seçdim)
Önceden teşekkürler.
Donanım olarak HP iyi olsa da soğutma olarak Acer Nitro 7. Bunuda eklemek isterim. Bir laptop iyi soğutulmadıktan sonra performansı yerlerde olur. Acer Nitro 7 öneririm ben. Fiyatı belirtirseniz belki daha iyisini buluruz.
Pavilion'un ısınma sorunu yeni modellerde çözüldü diye biliyorum ama bilgim yok. Bence çözülmediyse Acer Nitro ama çözüldüyse HP Pavilion.
Bu yorumumun sebebi Acer kullanmamam.
Bence laptop olarak HP hem iyi hem ön planda ama hem Acer hemde HP de iyi soğutma sağlayamaz çünkü bu laptop ama masaüstüne koyabildiğin kadar (anakart ne kadar destekliyosa tak).
Donanım olarak HP iyi olsa da soğutma olarak Acer Nitro 7. Bunuda eklemek isterim. Bir laptop iyi soğutulmadıktan sonra performansı yerlerde olur. Acer Nitro 7 öneririm ben. Fiyatı belirtirseniz belki daha iyisini buluruz.
Azerbaycandayım ve bu fiyat ortalaması ile bulduğum en iyiler.
HP pavillion yeni modellerde ısınma sorunu giderildi diye biliyorum.
yorum için teşekkürler
Bence laptop olarak HP hem iyi hem ön planda ama hem Acer hemde HP de iyi soğutma sağlayamaz çünkü bu laptop ama masaüstüne koyabildiğin kadar (anakart ne kadar destekliyosa tak).
Pavilion'un ısınma sorunu yeni modellerde çözüldü diye biliyorum ama bilgim yok. Bence çözülmediyse Acer Nitro ama çözüldüyse HP Pavilion.
Bu yorumumun sebebi Acer kullanmamam.
16 inc ; Intel I5 10th gen ; 1660TI ; 8gb ram lı HP Pavillion gaming modelide var.Ryzan tarafdarı olduğum için ortada kaldım. Hız konusunda malum fark var. (R7 li model 15 inc.)