HP Pavilion Grafik istemcisiyle çalıştır seçeneği kayboldu

Servet-i

Decapat
HP Pavilion Gaming 15 CX0031NT modelini kullanıyorum. Bilgisayarımda Intel 630 ve 1050 Ti 4 GB ekran kartı bulunuyor tüm Driver'lar güncel olmasına tıkladığımda grafik istemcisiyle çalıştır seçeneği çıkmıyor, ayrıca ek resimde göründüğü gibi denetim masasında da yok. GeForce Experience üzerinden temiz kurulum yaptım, fakat hala geri getiremedim bana lütfen bunun çözümünü söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• 1596043932065.png
    65,5 KB · Görüntüleme: 103
Temiz kurulumu yapmak üzere DDU üzerinden driver'ınızı kaldırıp en güncel olanını indirerek kurmalısınız. Bir sıkıntı olmaması gerek doğru sürücü kurulduğunda.

Sağ tıklama gerçekleştirildiği zaman çıkan seçenekler kayıt defteri üzerinde tutuluyor bildiğim kadarıyla, bir şekilde driver veya kayıt defteri hasar görmüş olmalı.

Dostum DDU bölümünü nereden açabilirim bir ekran görüntüsü koyar mısın lütfen

Dostum DDU bölümünü nereden açabilirim bir ekran görüntüsü koyar mısın lütfen
Display Driver Uninstaller
Bu linkten programı indirip ardından seçeneklerden ekran görüntüsünde görüldüğü gibi NVIDIA'yı seçmelisiniz.
Ardından sol tarafta görünen üç seçenekten en üstte bulunan "Temizledikten sonra yeniden başlat" yazana tıklayarak silme işleminin tamamlanıp bilgisayarın yeniden başlatılmasını bekleyin.

Ardından bu linki kullanarak sürücüyü indirip adımları izleyerek kurun. Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra bir sorun olmaması gerek.

Sorun sürücülerle ilgili değil, güncellenen Windows 10 sürüm 2004 versiyonu ile ortaya çıktı. Artık uygulamalar NVIDIA denetim masasından değil, Windows ayarlarından yönetiliyor. Bunun uyarısı da zaten konu sahibinin gönderdiği ekran görüntüsünde mevcuttur.

Belirtilen yere girin ve kullandığınız uygulamaları oraya ekleyip hangi grafik işlemcisi ile çalıştırılacağını ayarlayın.

dediğin gibi yapınca durum çözüldü teşekkür ederim dostum

Sorunu çözebildiniz mi servet bey?
Bende de aynı problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…