B BilgisayarCanavarıHD Hectopat Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #1 Evet Arkadaşlar ben bu forum daha demin kayıt oldum, bu da ilk mesajım. Eee sizce INTEL CORE İ7 4790S 3.2 GHZ 12 GB DDR3 2 TB HDD 4GB NVIDIA GTX745 WIN8.1 - Vatan Bilgisayar bu pc nasıl? Gta 4'ü high yada medium ayarda oynatır mı? Battlefield 4'ü high ayarda yada mediumda oynar mıyım? Sizce iyimi? Cevaplarınızı Bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Evet Arkadaşlar ben bu forum daha demin kayıt oldum, bu da ilk mesajım. Eee sizce INTEL CORE İ7 4790S 3.2 GHZ 12 GB DDR3 2 TB HDD 4GB NVIDIA GTX745 WIN8.1 - Vatan Bilgisayar bu pc nasıl? Gta 4'ü high yada medium ayarda oynatır mı? Battlefield 4'ü high ayarda yada mediumda oynar mıyım? Sizce iyimi? Cevaplarınızı Bekliyorum...
T The Witcher Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #2 O bütçeye o sistemi havada tokatlayan bir sistem dizebiliriz.
B BilgisayarCanavarıHD Hectopat Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: O bütçeye o sistemi havada tokatlayan bir sistem dizebiliriz. [/QUOTESence nasıl bir sistem bütçe en fazla 3000 Tl Genişletmek için tıkla... Arkadaşalar daha iyi bir sistem yani gta 5'i en az medium ayarda oynatıcak ir sistem biliyorsanız lütfen yazın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Silinen üye dedi: O bütçeye o sistemi havada tokatlayan bir sistem dizebiliriz. [/QUOTESence nasıl bir sistem bütçe en fazla 3000 Tl Genişletmek için tıkla... Arkadaşalar daha iyi bir sistem yani gta 5'i en az medium ayarda oynatıcak ir sistem biliyorsanız lütfen yazın.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 24 Temmuz 2014 #4 4GB ekran kartı olduğuna göre almalısınız. Bilgisayar toplama konusu açarsanız yardımcı olunacaktır.
B BilgisayarCanavarıHD Hectopat Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #5 Silinen üye dedi: 4GB ekran kartı olduğuna göre almalısınız. Bilgisayar toplama konusu açarsanız yardımcı olunacaktır. Genişletmek için tıkla... Sen almı diyorsun bide alırsan gta 4 ve battlefield 4'ü high ayarda açarmı ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Silinen üye dedi: 4GB ekran kartı olduğuna göre almalısınız. Bilgisayar toplama konusu açarsanız yardımcı olunacaktır. Genişletmek için tıkla... Sen almı diyorsun bide alırsan gta 4 ve battlefield 4'ü high ayarda açarmı ?
T The Witcher Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #6 Adam senle dalga geçiyor. Yeni bir sistem toplama konusu açarsan arkadaşlar yardımcı olurlar.
B BilgisayarCanavarıHD Hectopat Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #7 Silinen üye dedi: Adam senle dalga geçiyor. Yeni bir sistem toplama konusu açarsan arkadaşlar yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Bu sistem bana kötü gelmedi siz neden kötü diyorsunuz bide kötü yanları neler? Neden sana kötü geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Silinen üye dedi: Adam senle dalga geçiyor. Yeni bir sistem toplama konusu açarsan arkadaşlar yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Bu sistem bana kötü gelmedi siz neden kötü diyorsunuz bide kötü yanları neler? Neden sana kötü geldi.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 24 Temmuz 2014 #8 Hayır. Ciddiye almayın. Sistem toplama konusu açıp bütçenizi belirtirseniz çok daha iyi bir sistem ortaya çıkar.
Hayır. Ciddiye almayın. Sistem toplama konusu açıp bütçenizi belirtirseniz çok daha iyi bir sistem ortaya çıkar.
T The Witcher Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #9 Sistem aslında kötü değil ancak çok dengesiz. 2300 TL ile bu sistemden kat kat daha iyi bir sistem yapabiliriz.
Sistem aslında kötü değil ancak çok dengesiz. 2300 TL ile bu sistemden kat kat daha iyi bir sistem yapabiliriz.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 24 Temmuz 2014 #10 12GB bellek konulmuş fakat oyun için bir bilgisayar istiyorsanız 12GB bellek fazla olmuş. Ayrıca ekran kartı da güzel değil.
12GB bellek konulmuş fakat oyun için bir bilgisayar istiyorsanız 12GB bellek fazla olmuş. Ayrıca ekran kartı da güzel değil.