HP Pavilion Harici SSD'ye Windows 10 kurulumu ve kullanımı

ozerio

Centipat
Herkese merhaba,

HP Pavilion serisi bir dizüstü bilgisayarım var. SSD harici disk alıp Windows 10 kurmak istiyorum. Bilgisayarımda USB 3.0 ve type-c girişleri mevcut. Kurulum yapacağım harddiskin içine endüstriel çizim programı kurmak istiyorum. Performanslı çalışır mı? Kopmalar olur mu? En önemlisi harici diski çıkartıp bilgisayarı yeniden başlattığımda. Kullandığım programla ilgili log dosyası gibi takip edilebilecek dosyalar normal sistemin içine kaydedilir mi? Sizlerden bu soruların cevaplarını ve değerli yorumlarınız sabırsızlıkla bekliyorum.

Herkese merhaba,

HP Pavilion serisi bir dizüstü bilgisayarım var. SSD harici disk alıp Windows 10 kurmak istiyorum. Bilgisayarımda USB 3.0 ve Type-C girişleri mevcut. Kurulum yapacağım harddiskin içine endüstriel çizim programı kurmak istiyorum. Performanslı çalışır mı? Kopmalar olur mu? En önemlisi harici diski çıkartıp bilgisayarı yeniden başlattığımda. Kullandığım programla ilgili log dosyası gibi takip edilebilecek dosyalar normal sistemin içine kaydedilir mi? Sizlerden bu soruların cevaplarını ve değerli yorumlarınız sabırsızlıkla bekliyorum.

Hocam bir yerde SSD bir yerde HDD demişsin konu çok dağılmış gibi olmuş. Ama çizim programlarını SSD'ye kur. Ben de AutoCAD 2021 var HDD'ye ve SSD'ye kurmakla alakalı çok fark var. SSD'de uygulama kendine 10 saniyede kendine geliyorsa HDD'de 25 saniye buluyor ve takılmalar oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı