HP Pavilion İntel İ5 Sistemde Kasma Sorunu

ExorcissT4

Hectopat
Merhaba arkadaşlar
hp pavilion g6 kullanıyorum ufak bi pc sayılır

• intel i5 işlemci win 7
  • 2 gb ekran kartı ati (tm) radeon hd 6470m
  • 4 gb ram var

Oyun veya film izlerken bi süre sonra kasmaya başlıyor. Pcyi yeni formatladım pc aşırı ısınıyor bu yüzden mi yapıyor acaba çıkma fan al dediler işe yarar mı boşa para harcamıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 buçuk senelik bir bilgisayar. Termal macun kullanmadım. Bu gun içini acıp temizledim ama genede aynı ısınma problemi var.

1.5 buçuk senelik bi bilgisayar termal macun kullanmadım bugun içini acıp temizledim ama genede aynı ısınma problemi var
Sıcaklık değerlerini kontrol ettinizmi? Eğer normal ise bilgisayarınıza bir ihtimal virüs bulaşmış olabilir, ram şişiyor olabilir, yada gereksiz uyunsuz sürücüler yüzünden işlemciye fazla yük biniyor olabilir.

Pek fazla bilgisayardan anlayan biri değilim. Isı değerlerini nasıl kontrol edebilirim el yordamıyla? Pc'de power tuşuna veya yandaki ekran cıkısının metal kısmına dokunduğum zaman, 5 saniyeden fazla elimi tutamayacağım derecede ısınıyor. Virüs olduğunu sanmıyorum. Sürücüler güncel.

- - - Güncellendi - - -

Realtemple ölçtüm şuan sadece googla chrome ve youtube'da bir video acıkken ölçtüğü sıcaklık değerleri 90 üzeri.

pek fazla bilgisayardan anlayan biri değilim ısı değerlerini nasıl kontrol edebilirim el yordamıyla pcde power tuşuna veya yandaki ekran cıkısının metal kısmına dokunduğum zaman 5 saniyeden fazla elimi tutamıcağım derecede ısınıyor virüs olduğunu sanmıyorum sürücüler güncel

- - - Güncellendi - - -

Realtemple ölçtüm şuan sadece googla chrome ve youtube'da bir video acıkken ölçtüğü sıcaklık değerleri 90 üzeri
Sıcaklık değeri çok yüksek. Bence bilgisayarcıya götürün içini iyice temizletin bakımını yapsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı