HP Pavilion ısınıyor

ozgur2172

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 5 aylık bir HP Pavilion dizüstü bilgisayarım var. Geçen günlerde cihaza PUBG Steam versiyonunu yükledim ve 10 dk. geçmeden ekran kartı 95 derece, işlemci ise 100 derece oldu. Normalde işlemci 100 olunca bilgisayar kendini kapatır diye biliyordum ama drop dahi girmeden cihaz devam etti çalışmaya. En son ben yanacak diye kapattım. Sizce neden bu kadar ısınmış olabilir?

Arkadaşlar, 5 aylık bir HP Pavilion dizüstü bilgisayarım var. Geçen günlerde cihaza PUBG Steam versiyonunu yükledim ve 10 dk. geçmeden ekran kartı 95 derece, işlemci ise 100 derece oldu. Normalde işlemci 100 olunca bilgisayar kendini kapatır diye biliyordum ama drop dahi girmeden cihaz devam etti çalışmaya. En son ben yanacak diye kapattım. Sizce neden bu kadar ısınmış olabilir?
Bende aynı laptopun AMD olanını kullanıyorum 95 dereceyi geçmiyor.
Bu laptop için bile anormal.

Pavilion serisi kronik ısınma sorunlu diye biliyorum ayrıca Intel çok yüksek ısılarda yine yüksek verimle çalışabilen işlemci.
bende bir çok yerde duydum metal kasa oldukları için çok ısınıyor diye ama ben yine tedirgin oldum
Eğer sürekli oyun oynuyorsanız tozlanmış olabilir.Termal macununu değiştirip temizlerseniz düzelecektir.Ama 5 aylık olduğu için açmayın garantiye yollayın ısınma sorunu var diye.
Eğer sürekli oyun oynuyorsanız tozlanmış olabilir.Termal macununu değiştirip temizlerseniz düzelecektir.Ama 5 aylık olduğu için açmayın garantiye yollayın ısınma sorunu var diye.
hocam ben teknik servisi aradım ve bana metal kasa olduğu için söylediler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı