Çözüldü HP Pavilion laptopta Type-C ile görüntü verilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anarsi

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
7700XT
DDR4 3200MHZ 16 GB RAM
HP Pavilion EC2036NT laptopum var ve şu anda bir harici monitör kullanıyorum. Elimde bir tane daha monitör var ve onu da kullanmak istiyorum. Laptopumda bir adet boş USB Type-C çıkışım var. Bu çıkıştan görüntü alıp alamayacağımı nasıl öğrenebilirim?

HP'nin sitesinde bu çıkış için "1 superspeed USB type-c® 5 Gbps sinyal hızı" yazıyor. Bu porttan görüntü çıkışı alabilir miyim? Eğer alabilirsem, bunu nasıl yapabilirim?

HP Pavilion EC2036NT laptopum var ve şu anda bir harici monitör kullanıyorum. Elimde bir tane daha monitör var ve onu da kullanmak istiyorum. Laptopumda bir adet boş USB Type-C çıkışım var. Bu çıkıştan görüntü alıp alamayacağımı nasıl öğrenebilirim?

HP'nin sitesinde bu çıkış için "1 superspeed USB type-c® 5 Gbps sinyal hızı" yazıyor. Bu porttan görüntü çıkışı alabilir miyim? Eğer alabilirsem, bunu nasıl yapabilirim?

Bazı Type-C girişleri sadece dosya aktarımı destekliyor, HP'ye yazman veya laptopun teknik özellik PDF'sine bakman lazım.

Spacedesk diye bir program var, onunla USB'den bağlantı yapılıyor olması lazım ama emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı