HP Pavilion LoL FPS Düşme Sorunu

Bakan10

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda normalde 200-250 FPS alırken, 3-4 gün önce bilgisayarda aynı oyun 25-30 FPS olmaya başladı. Bu sorunun çözümünü yazarsanız sevinirim. Oyun LoL. HP Pavilion Gaming Notebook kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın tam marka ve modelini yazınız ilk önce. Son 3-4 günde windowsa yada oyunlara bir güncelleme geldimi? Ayrıca sisteme komple bir virüs taraması yapınız. Oyun içi MSI afterburner ile GPU kullanımı, GPU saat hızı, VRAM kullanımı, işlemci kullanımı, işlemci sıcaklıklarını oyun içi ekran alıntısı yapıp buradan paylaşın.

HP Pavilion 15.6 inç FHD Ekran Core i7-6700HQ 16GB 1TB Geforce GTX 950 4GB Win 10 Gaming Notebook, Virüs taramasını az önce yaptım fakat herhangi bir virüs bulunamadı. bilgisayardaki güncellemler yapılı oyundakilerde

Dosya Ekleri

• 1Adsız.png
    40 KB · Görüntüleme: 133
Değerlerde bir anormallik, dengesizlik yada ısınma kaynaklı bir sorun yok. Hangi oyundaki değerler bunlar?
League Of Legend , CS:GO ve benzeri neredeyse tüm oyunlarda oluyor FPS çok fazla düşüyor fakat diğer hiç bir şeyde problem yok sadece FPS düşüşü oluyor (NOT: Bilgisayarı açtığım gibi oyuna girerisem tekrardan 200-250 FPS alıyorum fakat yavaş yavaş düşüp tekrar 25-30 FPS alıyorum anlam veremiyorum)

İşletim sisteminiz Windows 10 mu? Oyun sırasında FPS düştüğü yerlerde fotoğrafını çekin. Buraya resimleri yollayın.
Evet işletim sistemim Windows 10 home single 64 bit , FPS neredeyse sürekli 25-30 fakat oyun da kalabalık olunca animasyonlar VB. şeyler patlayınca 15-20 oluyor fakat takılma olmuyor. Ama kasma oluyor . ( NOT : 1 hafta önce sürekli 200-250 FPS kalabalık olunca 100-150 FPS oluyodu sorun yoktu.)

Son düzenleme:
Aynı bilgisayar bende de var, yaşamadığım sorun kalmadı. HP aldığım güne lanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…