HP Pavilion Power 15-CB005NT BIOS Güncellemesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T7 V20.5.6 -
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB PCIe M.2 2280 3.0 x4
Selam arkadaşlar. HP sitesini kontrol ederken BIOS güncellemesi geldiğini fark ettim. Fakat BIOS güncelleme işi insanda biraz tedirginlik yaratıyor. Tam olarak nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var.

Laptop modelim: HP Pavilion Power 15-CB005NT
Şu an ki BIOS Sürümü: F. 16
Yeni gelen BIOS Sürümü: F. 17
Güncelleme sayfası: Sürücü - HP Pavilion Power - 15-cb005nt | HP® Müşteri Desteği

Ne yapmamı tavsiye edersiniz. Direk güncellemeye başlayayım mı?

Bu arada HP'nin Bios güncelleme önerileri: HP Dizüstü Bilgisayarlar - BIOS'un (Temel Giriş Çıkış Sistemi) Güncellenmesi | HP® Müşteri Desteği

Bitlocker kapalı
Anti-Virüs kapalı
Güç Kablosu bağlı

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönül rahatlıyla youtube gibi mecralardan video izleyerek yapabilirsin tek dikkat etmen gereken doğru BIOS'u kurmak o kadar onun dışında hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Kullandığım laptop modelinin güncelleme sayfasında yer alıyor. Sanırım doğru bios. Stabilite güncellemesi olması önemli benim için.

Güncelleme sorunsuz bir şekilde yüklendi. BIOS versiyonu F.17 Rev.A. Yardımınız için teşekkürler.
BIOS yüklenirken Laptop kendini 2 kez kapatıp açtı. Bu anlarda bilgisayara hiç dokunmamak gerekiyor. Açılış ekranına gelene kadar dokunmadım. BIOS güncelleyeceklere duyurulur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı