HP Pavilion Sleekbook 15-B011ET laptopa Windows 10 formatı atılmıyor

umuthackers123

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16
AMD RYZEN 5 7640HS
NVİDİA RTX 3050 6GB
SAMSUNG 5600MHZ SDDR5
WD 512 GB 7000mb 5100mb

AMD R5 7500F
A620-m H
RX 6750xt 12GB
1+500+500 SSD
XPG Ripjaws 1x16 16 RAM 6000Mhz
Meslek
Bilgisayar
Windows 10 kullanıyordum ancak mavi ekran almaya başladım. Dedim format atayım. USB ile attım 7-8 ay sonra artmaya başladı ve şu anda 2 haftadır format atamıyorum. Sistemim laptop.
HP Pavilion sleekbook 15-B011et

Windows 10 kullanıyordum ancak mavi ekran almaya başladım. Dedim format atayım. USB ile attım 7-8 ay sonra artmaya başladı ve şu anda 2 haftadır format atamıyorum. Sistemim laptop.
HP Pavilion sleekbook 15-B011et
Format atamama sebebiniz mavi ekran almanız mı ?

Evet

Bir keresi de virüs bulaşmıştı
Format atarken ki ekranda ilerlerken disklerin olduğu bir sayfa çıkacak o sayfada çıkan bütün diskleri tek tek seçip biçimlendir demeniz gerek. Daha sonra da sayfada windowsu hangi diske kuracağınızı seçerek ilerle demelisiniz. Eğer format atarken böyle yaptıysanız tekrar mavi ekran almanızın sebebi yine o virüslü dosyayı indirdiniz yada donanımsal bir sıkıntınız var. Bunu da anlamanın tek yolu bilgisayar mavi ekran verdiği zaman sol altta yazan hata kodunu araştırıp nedenini öğrenmenizdir.

Şöyle uefı girişinde kalıyor alta yuvarlak dönmeye başladığında kapanıyor birşey yapamıyorum bir süre sonra setup geliyo ama mavi ekran verip atıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20220204_132029.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 27
Şöyle uefı girişinde kalıyor alta yuvarlak dönmeye başladığında kapanıyor birşey yapamıyorum bir süre sonra setup geliyo ama mavi ekran verip atıyor
Bilgisayarınız uefi destekliyor mu ?

Deniyorum setup oraya geldiği zaman deneyeceğim
Bilgisayarınız uefi destekliyor mu ?
Evet
Deniyorum setup oraya geldiği zaman deneyeceğim

Evet
Bu geliyor

Dosya Ekleri

• IMG_20220204_132726.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 30
Hata kodunun olduğu kısım gözükmüyor. Yardımcı olabilmem için o kısmı net bir şekilde çekmeniz lazım.
Açabilsem gönderiyorum
whea uncorrectable error veriyor hata bu
şimdi fotoğrafını çekemedim hızlı gitti

Son düzenleme:
Açabilsem gönderiyorum
whea uncorrectable error veriyor hata bu
şimdi fotoğrafını çekemedim hızlı gitti
Sabit diskinizde sorun var büyük ihtimalle. Eğer imkanınız var ise başka bir sabit disk ile deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…