HP Pavilion TG01-2037NT sistem alınır mı?

Bu sistemi alanlar varsa bir şey belirtmek istiyorum. FPS değerlerim ciddi anlamda düşmüştü. CS GO da 50-60 FPS gördüğüm olmuştu. Dün HP'nin uygulamasında tercihe bağlı BIOS güncellemesi gördüm. Yaptıktan sonra CS'de 150-200 fps almaya başladım orta ayarlarda. İşlemci ekran kartına göre daha kötü olduğundan yüksek ayarlarda 200 üstüne çıkacaktır. Monitörüm 144 hz olduğu için 144 sabitledim şimdilik. Ekran Kartı sıcaklığı 65 max'tı.
Sistem fiyatına göre çok iyi. Muadili dandik kasalar yerine kesinlikle tercih edilmeli. Kasa aşırı sessiz çıt çıkmıyor, BİOS ta limitlemeler var bu kısmı beğenmedim. Fan ayarları vs... yapılmıyor. Dahili GPU'ya 500mb ayrılmış. Ekran kartını satar dahili APU kullanırım diyen uzak dursun zira bunu engellemişler. İleride işlemci yükselteceklere sadece AMD Ryzen 5 5600G ve AMD Ryzen 7 5700G serisi işlemcilerine UPGRADE edebileceklerini belirtelim. Belki güncelleme gelir. ANAKART kaliteli bir B 550-A. Ekran kartı tek fanlı olmasına rağmen gayet güçlü ve nispeten aşırı sıcak çalışmıyor. Kasada sadece tek FAN olmasına rağmen CS GO yüksek ayarlarda denedim 75 derecelerde gezdi. Yan kapağa ekstra bir fan takmayı düşünüyorum fakat 8 cm bir fan plakadaki deliklere denk gelmiyor.(denemek lazım) Sisteme ek olarak bir 8GB lazım. SSD kaliteli fakat 256 GB olması sebebiyle yetersiz. Bendeki Kingston A2000 500GB SSD'yi sisteme taktım.

Hocam bu arada sizdeki NVME SSD okuma yazma hızı nedir acaba. Ben söktüğüm için denememiştim.
Hocam sisteme RAM takviyesi yaptınız mı? Yaptıysanız hangi marka yaptınız Micron Technologies diye bir marka bizim PC'nin RAM. Aldığımda uyumsuzluk olur diye korkuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı