I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #111 SEMIKAANCAKIR dedi: Grafikleri arttırmayı deneyin hocam. Ya da fps_max 0 yazın. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım. Olmadı ihavertx3 dedi: İkisini de yaptım. Olmadı Genişletmek için tıkla... Hocam acaba oyunu Intel UHD ile oynuyor olabilir miyim?
SEMIKAANCAKIR dedi: Grafikleri arttırmayı deneyin hocam. Ya da fps_max 0 yazın. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım. Olmadı ihavertx3 dedi: İkisini de yaptım. Olmadı Genişletmek için tıkla... Hocam acaba oyunu Intel UHD ile oynuyor olabilir miyim?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #112 ihavertx3 dedi: İkisini de yaptım. Olmadı Hocam acaba oyunu Intel UHD ile oynuyor olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
ihavertx3 dedi: İkisini de yaptım. Olmadı Hocam acaba oyunu Intel UHD ile oynuyor olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #113 SEMIKAANCAKIR dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #114 ihavertx3 dedi: Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası de oradan alttan 2. seçenekten istedğin programı seç ve NVIDIA grafik kartı nı seç.
ihavertx3 dedi: Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası de oradan alttan 2. seçenekten istedğin programı seç ve NVIDIA grafik kartı nı seç.
2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 7 Eylül 2021 #115 ihavertx3 dedi: O sorunu da çözdüm. Ama şimdi de yeni sorun var. FPS'm düşük. Hocam CS:GO'da 70 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... CS'de pil modu vardı. Onu kapatın.
ihavertx3 dedi: O sorunu da çözdüm. Ama şimdi de yeni sorun var. FPS'm düşük. Hocam CS:GO'da 70 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... CS'de pil modu vardı. Onu kapatın.