Öyle bir şey yok.Ürün sorunlu değilse keyfi bir şekilde iade hakkınız yok.Laptop şarja takıldığı anda iade ve değişim hakkınız biter,sadece sorun olması halinde iade edilebilir.Thh ile uğraşılırsa olabilir ona bir şey diyemem.
Öyle bir şey yok. Ürün sorunlu değilse keyfi bir şekilde iade hakkınız yok. Laptop şarja takıldığı anda iade ve değişim hakkınız biter, sadece sorun olması halinde iade edilebilir.
Servise yollanıyor,servis bu ürün üretim hatalı derse iade veya değişim yapılıyor.Şuan ben de aldığım laptop'u normalden fazla ısındığından dolayı servise yolladım rapor için.
Servise yollanıyor, servis bu ürün üretim hatalı derse iade veya değişim yapılıyor. Şu an ben de aldığım Laptop'u normalden fazla ısındığından dolayı servise yolladım rapor için.
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın vardır.
Tüketiciler, uzaktan yapılan alışverişlerde (İnternet, telefon yoluyla gibi) 14 gün, kapıdan satışlarda yine 14 gün ve taksitli alışverişlerde ise 7 gün içerisinde, hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Kaynak; tüketicilerdernegi.org.tr
Bir rtx 3080 laptop alıp 2 hafta keyif sürüp iade etmeye denesene Yaşadığım şeyi söylüyorum,sitede yazan şeyi belirtiyorum ancak sen hala diretiyorsun.Yanlış bilgi vermezsen seviniriz.Thh ile 6 ay uğraşırsan belki iade olur,sadece belki.