HP Pavilion vs ASUS TUF

Öyle bir şey yok. Ürün sorunlu değilse keyfi bir şekilde iade hakkınız yok. Laptop şarja takıldığı anda iade ve değişim hakkınız biter, sadece sorun olması halinde iade edilebilir.

Peki ekranda ölü piksel olursa ya da daha farklı şeyler. 97° olursa falan. Korkuyorum ben.
Acer Nitro dediler bir de onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Peki ekranda ölü piksel olursa ya da daha farklı şeyler. 97° olursa falan. Korkuyorum ben.
Servise yollanıyor,servis bu ürün üretim hatalı derse iade veya değişim yapılıyor.Şuan ben de aldığım laptop'u normalden fazla ısındığından dolayı servise yolladım rapor için.

Servise yollanıyor, servis bu ürün üretim hatalı derse iade veya değişim yapılıyor. Şu an ben de aldığım Laptop'u normalden fazla ısındığından dolayı servise yolladım rapor için.

Vallahi 3 yıldır PC hayali kuruyorum. Sorun yaşamak istemiyorum. Hevesim kursağımda kalmasın

Öyle bir şey yok. Ürün sorunlu değilse keyfi bir şekilde iade hakkınız yok.

14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın vardır.
Tüketiciler, uzaktan yapılan alışverişlerde (İnternet, telefon yoluyla gibi) 14 gün, kapıdan satışlarda yine 14 gün ve taksitli alışverişlerde ise 7 gün içerisinde, hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Kaynak; tüketicilerdernegi.org.tr

14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın vardır.
Bir rtx 3080 laptop alıp 2 hafta keyif sürüp iade etmeye denesene Yaşadığım şeyi söylüyorum,sitede yazan şeyi belirtiyorum ancak sen hala diretiyorsun.Yanlış bilgi vermezsen seviniriz.Thh ile 6 ay uğraşırsan belki iade olur,sadece belki.

Alacaksan HP Omen öneririm ben kullanıyorum ve memnunum yeni moddeleri de çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…