HP Pavilion vs ASUS TUF

7 yıllık hp laptopta bile bunları yaşamadım sizin arkadaşlarınız kullanmayı bilmiyor sanırım.Laptoplar masaüstü gibi kurcalanacak cihazlar da değil ayrıca.

Clevo üreitimi aşırı dandikler asla laınmaz.

Hocam soğuttunuz beni
Sorunsuz bir deneyim istiyorsanız laptop çok riskli, sonuçta o kadar fazla parçayı küçücük bir kasanın içine doğru düzgün hava akışı bile olmayan bir yere koyuyorlar. Tabi laptop almaya mecbursanız yapacak bir şey yok.
7 yıllık hp laptopta bile bunları yaşamadım
Içinde 10 watt güç tüketen bir intel HD Graphics varsa yaşamazsın zaten.

Son düzenleme:
Gtx 770m bulunuyordu

Alinan bir ürünü sorunlu yada sorunsuz iade hakkiniz var. Eger ki satici kabul etmezse geri iadeyi sadece yapmaniz gereken tüketici haklarina gitmeniz ve bildirmelisiniz.

Şu ASUS ROG menteşeleri hiç güven vermiyor. Nasıl, gören var mı?

Alinan bir ürünü sorunlu yada sorunsuz iade hakkiniz var. Eger ki satici kabul etmezse geri iadeyi sadece yapmaniz gereken tüketici haklarina gitmeniz ve bildirmelisiniz.
Hb sitesine bakarsanız görürsünüz,muhtemelen ülkedeki her şey gibi bunda da yasada bir açık bulmuşlar.Thh ile uğraşmadığınız sürece sorun olmayan laptopu beğenmediğiniz için iade almıyorlar maalesef.
Şu ASUS ROG menteşeleri hiç güven vermiyor. Nasıl, gören var mı?
Asus rog bu fiyatlarda alacağınız malzeme anlamında en kaliteli cihaz sanırım.Nasıl güven vermedi anlamadım.

Simdi baktim kolay iade olarak gösteriyor ama ben yinede alinan ürünün 14 gün icerisinde sebep belirtmeksizin geri verilebildigini biliyorum. Siz öyle diyorsaniz vardir bir bildiginiz ama bu durumlarda fatura ile tüketici haklarina gidildiginde gerekeni yapiyorlar. Yinede sagolun bilgi icin.

Cihazım fazladan ısındığı için iade etmek istedim,şarja taktığım andan itibaren iade hakkımın olmadığını ve sadece sorunun servis tarafından raporlanıp iade veya değişim yapılacağını söylediler(yani sorun yoksa iade alınmayacak).Salı günü cihazım servise gidecek, yaşadığım için uyarıyorum sizi.Hepsiburada'dan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…