Tecrübeden söylüyorum, ya dizayn hatası yapıyor markalar aldığın günden itibaren çok ısınıyorlar ve işlemci/ekran kartı frekans kısmaya başlıyor. Ya da zaman geçtikçe sıcaklıktan işlemci/ekran kartı frekans kısıyor ve oyunlar oynanamaz hale geliyor. Sonra kendin içini açıyorsun termal macununu değiştirmek için anakartı falan her şeyi sökmen gerekiyor. Ayrıca laptop’lar geliştirilemiyor yani GTX 1650 mi aldın o zaman o laptop sonsuza kadar GTX 1650 ile kalacak. Sorunsuz bir deneyim istiyorsanız masaüstü öneririm. Ha çok iyi laptoplar da var böyle ısınma sorunu olmayan ama 8-9 bin bütçede ben öyle bir laptop bilmiyorum. Şuan 3 tane laptop kullanan arkadaşım var hepsi masaüstüne geçmek için laptoplarını satmaya çalışıyor.
7 yıllık hp laptopta bile bunları yaşamadım sizin arkadaşlarınız kullanmayı bilmiyor sanırım.Laptoplar masaüstü gibi kurcalanacak cihazlar da değil ayrıca.
Monster Abra A5 V16.6.10 15.6" Gaming Laptop, Intel i5-10200H işlemcisi, GTX1650Ti ekran kartı ve 256GB SSD depolama alanı ile yeni nesil oyuncuları çağırıyor.
Sorunsuz bir deneyim istiyorsanız laptop çok riskli, sonuçta o kadar fazla parçayı küçücük bir kasanın içine doğru düzgün hava akışı bile olmayan bir yere koyuyorlar. Tabi laptop almaya mecbursanız yapacak bir şey yok.
Sorunsuz bir deneyim istiyorsanız laptop çok riskli, sonuçta o kadar fazla parçayı küçücük bir kasanın içine doüru düzgün hava akışı bile olmayan bir yere koyuyorlar. Tabi laptop almaya mecbursanız yapacak bir şey yok.
Içinde 10 watt güç tüketen bir intel HD Graphics varsa yaşamazsın zaten.
Öyle bir şey yok.Ürün sorunlu değilse keyfi bir şekilde iade hakkınız yok.Laptop şarja takıldığı anda iade ve değişim hakkınız biter,sadece sorun olması halinde iade edilebilir.Thh ile uğraşılırsa olabilir ona bir şey diyemem.
Alinan bir ürünü sorunlu yada sorunsuz iade hakkiniz var. Eger ki satici kabul etmezse geri iadeyi sadece yapmaniz gereken tüketici haklarina gitmeniz ve bildirmelisiniz.
Alinan bir ürünü sorunlu yada sorunsuz iade hakkiniz var. Eger ki satici kabul etmezse geri iadeyi sadece yapmaniz gereken tüketici haklarina gitmeniz ve bildirmelisiniz.
Hb sitesine bakarsanız görürsünüz,muhtemelen ülkedeki her şey gibi bunda da yasada bir açık bulmuşlar.Thh ile uğraşmadığınız sürece sorun olmayan laptopu beğenmediğiniz için iade almıyorlar maalesef.
Hb sitesine bakarsanız görürsünüz,muhtemelen ülkedeki her şey gibi bunda da yasada bir açık bulmuşlar.Thh ile uğraşmadığınız sürece sorun olmayan laptopu beğenmediğiniz için iade almıyorlar maalesef.
Asus rog bu fiyatlarda alacağınız malzeme anlamında en kaliteli cihaz sanırım.Nasıl güven vermedi anlamadım.
Simdi baktim kolay iade olarak gösteriyor ama ben yinede alinan ürünün 14 gün icerisinde sebep belirtmeksizin geri verilebildigini biliyorum. Siz öyle diyorsaniz vardir bir bildiginiz ama bu durumlarda fatura ile tüketici haklarina gidildiginde gerekeni yapiyorlar. Yinede sagolun bilgi icin.
Simdi baktim kolay iade olarak gösteriyor ama ben yinede alinan ürünün 14 gün icerisinde sebep belirtmeksizin geri verilebildigini biliyorum. Siz öyle diyorsaniz vardir bir bildiginiz ama bu durumlarda fatura ile tüketici haklarina gidildiginde gerekeni yapiyorlar. Yinede sagolun bilgi icin.
Cihazım fazladan ısındığı için iade etmek istedim,şarja taktığım andan itibaren iade hakkımın olmadığını ve sadece sorunun servis tarafından raporlanıp iade veya değişim yapılacağını söylediler(yani sorun yoksa iade alınmayacak).Salı günü cihazım servise gidecek, yaşadığım için uyarıyorum sizi.Hepsiburada'dan aldım.