Çözüldü HP Pavilion15-CC1xx laptopun BIOS'unda Advanced bölümü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mirtlekül

Femtopat
Daha fazla  
Laptopum HP Pavilion laptop. 15-CC1xx. Switchable Graphics ayarını değiştireceğim ama ne kadar uğraşsam da bulamadım. Çözümü yoksa switchable Graphics ayarını değiştirebileceğim farklı bir yer var mı?

Çözüm
Hayır, böyle bir ayar yok direkt olarak cihazda. HP Advanced BIOS çok kısıtlı cihazda sunuyor, genelinde böyle bir ayar olmuyor bile. Dahili GPU'yu kapatmaya çalışıyorsunuz galiba ama bunu yapamazsınız bu cihazda. MUX yok.
Hayır, böyle bir ayar yok direkt olarak cihazda. HP Advanced BIOS çok kısıtlı cihazda sunuyor, genelinde böyle bir ayar olmuyor bile. Dahili GPU'yu kapatmaya çalışıyorsunuz galiba ama bunu yapamazsınız bu cihazda. MUX yok.

Çözüm

Teşekkürler, bir kanalda Aygıt Yöneticisi'nden Intel'in gpusunu kapatan birisini gördüm, bu işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, bir kanalda Aygıt Yöneticisi'nden Intel'in gpusunu kapatan birisini gördüm, bu işe yarar mı?

Bunu yaparsanız çözünürlük bozulması ve düşük Hz alma gibi durumlar olur, kesinikle yanlış bir yöntem. Sorunlara yol açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…