fuyki Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 113 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #11 Mithat Berhan dedi: Eski cihaz için 6.500 ile 7000 arası fiyat bicebilirsin diye düşünüyorum. Sıfırı yok ancak en ucuz ikinci el 1650 laptop bile 7000 olmuş, tabii onların işlemcisi daha üst modeller. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir ilan gördüm ama bunlar o zaman piyasanın üstünde mi yazılmış fiyatlar benimkinin yükseltme yapılmamış hali. Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com
Mithat Berhan dedi: Eski cihaz için 6.500 ile 7000 arası fiyat bicebilirsin diye düşünüyorum. Sıfırı yok ancak en ucuz ikinci el 1650 laptop bile 7000 olmuş, tabii onların işlemcisi daha üst modeller. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir ilan gördüm ama bunlar o zaman piyasanın üstünde mi yazılmış fiyatlar benimkinin yükseltme yapılmamış hali. Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 28 Ocak 2022 #12 fuyki dedi: Şöyle bir ilan gördüm ama bunlar o zaman piyasanın üstünde mi yazılmış fiyatlar benimkinin yükseltme yapılmamış hali. Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Çok yüksek vurmuş bence fiyatı.
fuyki dedi: Şöyle bir ilan gördüm ama bunlar o zaman piyasanın üstünde mi yazılmış fiyatlar benimkinin yükseltme yapılmamış hali. Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Çok yüksek vurmuş bence fiyatı.