Hp Pavillion g6 1001st Uyumlu mu ve Hangi Sürümü Kurmalıyım?

ibrahimgurkan

Hectopat
Yer
68 Aksaray
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben Technopat' gerek youtube gerek siteniz üzerinden önceden takip ediyordum. Hp Pavillion g6 1001st bilgisayarıma Mac yüklemek istiyorum. Bildiğiniz üzere iAtkos vs. her zaman yeni sürüm çıkartıyor ve bu sürümler bazı donanımlara iyi bazılarına da kötü olabiliyor. Ben bilgisayarımın Mac'ı kaldırıp kaldırmayacağını merak ediyorum.

Bilgisayarım laptopdur.

Not: Bios'um güncel değil sata ayarlarına ulaşamıyorum. Güncellemek istiyorum fakat yakın tanıdıklarım çok tehlikeli anakartın yanabilir diyor.

Not: Mavericks olurmu ?

Not: Sanırım wi-fi ve ekran kartı desteklemeyecek

Bilgisayar özelliklerim: Report.txt - Google Drive

Şuradan indirin Mac. https://www.technopat.net/sosyal/konu/mac-os-x-mavericks-10-9-raw-İmajı.39449/ Bu arada BIOS güncellemesi sırasında elektrik kesilmezse, bilgisayar fişini veya laptop bataryasını çıkarırsan sorun olur. Başka türlü bir sıkıntı olmaz.

Siz kurmaya başlayın sorunsuz bir kullanım garantisi veremeyiz. Sıkıntı olursa konu açarsınız.

Tamam bir de sıkıntının ne olduğunu anlamak için ne komutu yazıyorduk -t mi ve ekran kartı wi-fi falan sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım her sıkıntının farklı bir çözümü vardır.

Bios'u güncelledim fakat yeni gelen bios'ta pek bir ayar değişikliği olmadı ahci sata ide yok İlerde bir sorun olur mu bu ayarlar ?

@Recep Baltaş abi sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…