A aefgaeg Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar HP Pavilliondv6000 laptop'um var. Fakat anakart ve biosunu güncellemek istiyorum. Anakartını bilmiyorum ama phoenix bios var güncellemeyi nerden indirebilirim ? Şimdiden teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
Arkadaşlar HP Pavilliondv6000 laptop'um var. Fakat anakart ve biosunu güncellemek istiyorum. Anakartını bilmiyorum ama phoenix bios var güncellemeyi nerden indirebilirim ? Şimdiden teşekkürler...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ocak 2015 #2 Şu anki BIOS sürümü bu sürümden eski ise güncelleyin: Software & driver downloads HP Pavilion dv6000 CTO Notebook PC | HP® Support İndirirken "Use HP Download and Install Assistant (Recommended)" seçeneğini seçerseniz BIOS'u Windows üzerinden güncelleştirebileceksiniz.
Şu anki BIOS sürümü bu sürümden eski ise güncelleyin: Software & driver downloads HP Pavilion dv6000 CTO Notebook PC | HP® Support İndirirken "Use HP Download and Install Assistant (Recommended)" seçeneğini seçerseniz BIOS'u Windows üzerinden güncelleştirebileceksiniz.