emirbilal23 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Merhaba Valorant'ta Secure Boot hatası aldığım için Secure Boot'u etkinleştirmek için BIOS'a girdim. Boot Options'a bastım fakat Secure Boot kısmına dokunamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba Valorant'ta Secure Boot hatası aldığım için Secure Boot'u etkinleştirmek için BIOS'a girdim. Boot Options'a bastım fakat Secure Boot kısmına dokunamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.563 Makaleler 4 Çözümler 55 24 Temmuz 2025 #2 Bazı cihazlarda BIOS'a şifre koyduktan sonra etkinleşiyor ayarlar. Deneyebilirsin.
wakikiser Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #3 Admin Password ayarı – Bazı anakartlarda Secure Boot'u açmak için BIOS'a bir yönetici şifresi belirlemek gerekebilir.
Admin Password ayarı – Bazı anakartlarda Secure Boot'u açmak için BIOS'a bir yönetici şifresi belirlemek gerekebilir.