HP Pil Gücü Gösterge Led Işığı Yanıp Sönme Sorunu

Roserain

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 AN16-41 R08S NH.QLLEY.002

İşlemcim: AMD Ryzen 7 7840HS (780M İGPU)
Ekran Kartım: NVİDİA Rtx 4060 8GB vram , Ram: 32 GB DDR5 5600 MHz
İşletim Sistemim: Windows 11 Home , 64 Bit
Birkaç gündür açmıyordum bilgisayarı. Bilgisayara bataryayı takmadan önce ışığı normal bir şekilde yanıyordu. Ama bataryayı bilgisayara takınca şarj gösterge bildirim ışığı sürekli yanıp sönüyor ve batarya şarj almıyor. Bu neden olabilir ve nasıl çözülür bilen var mı ? (Bilgisayarımın modeli ve orjinal batarya ismi görseldedir.)

Dosya Ekleri

• Pil Sorunu Görsel - 1.jpg
    Pil Sorunu Görsel - 1.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 356
  • YENİ HP MU06 6 Hücreli Lityum İyon 11.1V 5225 mAh Dizüstü Bilgisayar Pil 593562 001   eBay.png
    YENİ HP MU06 6 Hücreli Lityum İyon 11.1V 5225 mAh Dizüstü Bilgisayar Pil 593562 001 eBay.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 306
Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı düzgün taktığınızdan emin olun. Bilgisayarın pili şarj etmesi için 3-4 tırnaklı bir soket var. Oksitlenmiş olabilir silin tekrar deneyin.
tamam deneyeceğim teşekkürler.

Eki Görüntüle 238254

HP Support Assistant programı ile pilinizi test edebilirsiniz.
Açıklamalar makalede mevcut. HP Dizüstü Bilgisayarlar - Pili Test ve Kalibre Etme (Windows 8) | HP® Müşteri Desteği

Bilgisayarınız kaç senelik?
tamam yüklü zaten bende denedim fayda etmedi pil algılanmadı dedi. bilgisayarım 5 yıllık ve ilk günki gibi memnunum hala nazar değmesin :) tek bu batarya sıkıntı verdi onuda yorumlarınıza dikkat edip gerekeni yapacam.

Haklısın, işlemciye dikkat etmemiştim. Muhtemelen pilin ömrü dolmuştur o zaman.

@Roserain Emin olmak için HP Support Assistant'ı çalıştırıp pili test edebilirsin.
batarya ömrünü tamamlamış olabilir bencede. pitbull arkadaşın önerisini deneyecem fayda vermezse mecburen hp mağazasına götüreceğim.

Sağolun arkadaşlar. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı