Tamam deneyeceğim @Recep Baltaş teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Bir şey daha: chameleon ile boot etmek nasıl olucak? Ben videonuzu izleyerek aşama aşama buraya geldim yoksa gelemezdim ne farkı var ve onunda videosu var mı?
Dediğiniz gibi yaptım @Recep Baltaş şimdide yükleme tarafına geçiyorum ve bu seferde bu hatayı alıyorum. Hepsini işaretlereyerek bu hatayı aldım.
Sizdeki ekran kartı harici çünkü ve Onboard Intel devre dışı ya da yok.
Koyduğunuz resimdeki BIOS sürümü değil. BIOS ayarlarını koyun dedim, koymamışsınız. Chameleon ile boot edin dedim, nasıl yapılacağını da yazdım, denemediniz. Bu şekilde ilerlememiz mümkün ama uzun sürer. Benim zamanım bol. Siz yazdıklarımı okumayı öğrenene kadar ben beklerim.
@Recep Baltaş Bios ayarlarını daha ayrıntılı nasıl koyabiliriz? Sizin çevrimiçi olmanızı bekledik yardımcı olursanız seviniriz
@Recep Baltaş Geri kalan bios fotoğrafları aşağıdaıdr.
@Recep Baltaş Geri kalan bios fotoğrafları aşağıdadır, desteklernizi bekliyoruz
@Recep Baltaş Abi orda mısın bilgisayar başında yardımını bekliyoruz ne dersen yapacagız 2 gündür kafayı yedik.
İkinci Boat Loader içinse aşağıdaki görüntüleri alıyoruz,fakat dosyası sizin paylaştıgınız dosyayı indirdik eksik olma ihtimali yok hala aynı yerdeyiz aşama atlayamadık. @Recep Baltaş