Çözüldü HP ProBook 440 G6 laptopta mini DP var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tarihçi_türk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, DP ve HDMI çalışmıyor. Sebebini başka bir konudan baktığımda, DP'nin laptopa, HDMI'ın monitöre bağlanması gerekiyormuş. Bu yüzden mini DP alacağım sanırım. Ama laptopumda olup olmadığını nasıl anlayabilirim ya da söyler misiniz? Model ismi: HP ProBook 440 g6. buna göre önerir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dönüştürücünün DP kısmını laptopa HDMI kısmını monitöre bağlacağız manası ile demiştim. Bir de şimdi ne yapabilirim önerir misiniz?

Dönüştürücü kullanmayın, doğrudan Type-C to DP veya HDMI kablo kullanın. Siz portlerin görüntü vermediğine nasıl karar verdiniz?

Dönüştürücü kullanmayın, doğrudan Type-C to DP veya HDMI kablo kullanın. Siz portlerin görüntü vermediğine nasıl karar verdiniz?

Dönüştürücü dediğim şey bir ucu DP diğer ucu HDMI olan bir kablo yanlış bahsetmiş olabilirim. Görüntü vermediğine karar vermek derken anlayamadım kabloyu bağladımda görüntü gelmiyor.

Dönüştürücü dediğim şey bir ucu DP diğer ucu HDMI olan bir kablo yanlış bahsetmiş olabilirim. Görüntü vermediğine karar vermek derken anlayamadım kabloyu bağladımda görüntü gelmiyor.

DP ve HDMI sinyali bambaşka şeyler ve önerim bu sinyalleri dönüştürmemek. Şimdi görüntü vermeye cihaza gelelim biraz. Ilk olarak su an elinizde olan kablo ve monitör nedir söyler misiniz? Ayrıca monitöre başka cihazlar aynı kablo ile görüntü verebiliyor mu? Bunu denediniz mi?

DP ve HDMI sinyali bambaşka şeyler ve önerim bu sinyalleri dönüştürmemek. Şimdi görüntü vermeye cihaza gelelim biraz. Ilk olarak su an elinizde olan kablo ve monitör nedir söyler misiniz? Ayrıca monitöre başka cihazlar aynı kablo ile görüntü verebiliyor mu? Bunu denediniz mi?

Kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Monitörüm LG 24 inc 165 Hzli bir şeydi mdeolini hatırlamıyorum. Kablo: https://www.hepsiburada.com/bst-dis...or-kablosu-1-8-p-HBV00000BH5DF?magaza=ZİLEVO& başka cihazları denemedim ama dediğim gibi laptopa DP kısmını monitöre HDMI kısmı olmasınn süpheleniyorum.

Kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Monitörüm LG 24 inc 165 hzli bir şeydi mdeolini hatırlamıyorum. Kablo: https://www.hepsiburada.com/bst-dis...or-kablosu-1-8-p-HBV00000BH5DF?magaza=ZİLEVO& başka cihazları denemedim ama dediğim gibi laptopa DP kısmını monitöre HDMI kısmı olmasınn süpheleniyorum.

Bu kablo kaynaklı olabilir çünkü dönüştürücü bir kablo bu, direkt HDMI to HDMI kablo ile deneyin derim. Bu tür kablolar sağlık değil ve daha eski cihazlar için genel olarak. Dediğiniz gibi DP giriş isteyebilir ama dizin laptopun böyle bir portu zaten yok. Type-C ile DP verebiliyor laptop sadece.

Bu kablo kaynaklı olabilir çünkü dönüştürücü bir kablo bu, direkt HDMI to HDMI kablo ile deneyin derim. Bu tür kablolar sağlık değil ve daha eski cihazlar için genel olarak. Dediğiniz gibi DP giriş isteyebilir ama dizin laptopun böyle bir portu zaten yok. Type-C ile DP verebiliyor laptop sadece.

Büyük ihtimalle iaded edeceğim daha fazla araştırıp hem PC alabilirim hem de dediğiniz gibi Type-C deneyeceğim.

Büyük ihtimalle iaded edeceğim daha fazla araştırıp hem PC alabilirim hem de dediğiniz gibi Type-C deneyeceğim.

Yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı