Başarılı Kurulum HP PROBOOK 450-G1 El Capitan

Evet sevgili arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere hp probook 450-g1 model laptopa an itibari ile en güncel sürüm olan Os x El kapitan 10.11.2 sürümünü başarı ile kurmuş bulunmaktayım. Hackintosh 'a 10.6.6 ile başladım ve sonuna geldim neyse lafı daha fazla
uzatmadan yaptıklarım;
  1. İmaj ve yazdırma konusu defelarca işlenmiş benimde kullandığım imaj montezuma nın paylaştığı 10.11.2 laptop imajı
  2. Bu laptop ın bios ayarlarında secure boot disable olarak ayarlandı hepsi o kadar
  3. Ekran kartı tanıtma işlemi de yine montezuma nın anlattığı şekilde yapıldı
  4. Kurulumda ekstra bir kod girilmedi ve kurulum sorunsuzca tamamlandı
Diğer ayrıntılar ise bluetooth ve wifi kendi aygıtları çalışmıyor ben wifi için brcm1045 wifi mini card taktım ve tesadüfen yükledim nasıl olduğunu anlatayım hemen MacPosion Yosemite v2.9 sürümü var bu programda brcm un bazı drıver ları var olurmu diye denemek için yükledim ve sorunsuz çalışıyor bu yazıyı da şuan hackintosh dan yazmaktayım. Ses içinde yine aynı programdan VoodooHd kullandım ve sorunsuz. Son olarak dosyaları ve clover klasörünü paylaşmaya çalışacağım herkese iyi hackintoshlar Allah 'a emanet olun. Yaşasın El Capitan.:vıy: Çalışan donanımlar : Ekran kartı intel hd 4600 - wifi - ses - kamera - appstore - touchpad - usb2.0-usb3.0 -dvd - klavye - uyku ve uyanma.
Çalışmayan donanımlar : parmak izi - kart okuyucu - bluetooth.

Ekran Resmi 2016-03-16 16.35.42.png
Ekran Resmi 2016-03-16 16.35.16.png
Ekran Resmi 2016-03-16 16.36.56.png
Ekran Resmi 2016-03-16 16.37.42.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sevgili arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere hp probook 450-g1 model laptopa an itibari ile en güncel sürüm olan Os x El kapitan 10.11.2 sürümünü başarı ile kurmuş bulunmaktayım. Hackintosh 'a 10.6.6 ile başladım ve sonuna geldim neyse lafı daha fazla
uzatmadan yaptıklarım;
  1. İmaj ve yazdırma konusu defelarca işlenmiş benimde kullandığım imaj montezuma nın paylaştığı 10.11.2 laptop imajı
  2. Bu laptop ın bios ayarlarında secure boot disable olarak ayarlandı hepsi o kadar
  3. Ekran kartı tanıtma işlemi de yine montezuma nın anlattığı şekilde yapıldı
  4. Kurulumda ekstra bir kod girilmedi ve kurulum sorunsuzca tamamlandı
Diğer ayrıntılar ise bluetooth ve wifi kendi aygıtları çalışmıyor ben wifi için brcm1045 wifi mini card taktım ve tesadüfen yükledim nasıl olduğunu anlatayım hemen MacPosion Yosemite v2.9 sürümü var bu programda brcm un bazı drıver ları var olurmu diye denemek için yükledim ve sorunsuz çalışıyor bu yazıyı da şuan hackintosh dan yazmaktayım. Ses içinde yine aynı programdan VoodooHd kullandım ve sorunsuz. Son olarak dosyaları ve clover klasörünü paylaşmaya çalışacağım herkese iyi hackintoshlar Allah 'a emanet olun. Yaşasın El Capitan.:vıy: Çalışan donanımlar : Ekran kartı intel hd 4600 - wifi - ses - kamera - appstore - touchpad - usb2.0-usb3.0 -dvd - klavye - uyku ve uyanma.
Çalışmayan donanımlar : parmak izi - kart okuyucu - bluetooth.

Eki Görüntüle 148510 Eki Görüntüle 148511 Eki Görüntüle 148512 Eki Görüntüle 148513

Merhaba öncelik'le Mac Osx dünyasına girdiğiniz için tebrikler. Ben'de hp notebook 128 gb'lık ssd var. Windows 10 yanına birde El capitan kurmak istedim. Ama bir türlü usb olmadan boot ayarları yapamadım.

Bios ayarlarında sadece secure boot disabled yaptım. Kurulumda hiç bir hata almadım ve hiç bir kod girmedim. Aynı marka laptop kullandığımız için belki bana yardımcı olursan diye düşünmüştüm

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı