HP ProBook 450 G5 şarj duruyor

KabusNaber

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-12700H
İntel iris xe graphics
16gb ram (tekslot)
Merhaba dostlar, yeni ikinci laptop aldım ama laptop şarj almıyor şarj göstergesi çalışıyor ve sonra duruyor sizlerle video paylaştım lsptop sahibi ban demişti bu nadir oluyor adaptörü iki üç kere çıkar geri tak şarj alır ama ben yaptım şarj almıyor sanırım dolandırıldım sizce iade mi etsem herhangi bir uygulama üzerinden almadım görüşerek aldım.

Ben uzun zamandır muadil pil kullanıyor ve arkadaşlarıma da taktırıyorum. Fiyatlar orijinal pillere göre 3'de 1'e geliyor.
Bilgisayardan memnunsanız pil değişimi sizin için alternatif olabilir.

Video linki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben uzun zamandır muadil pil kullanıyor ve arkadaşlarıma da taktırıyorum. Fiyatlar orijinal pillere göre 3'te 1'e geliyor.
Bilgisayardan memnunsanız pil değişimi sizin için alternatif olabilir.

Bu nasıl pil fotoğrafı var mı?

Son düzenleme:
Ben hep Retro marka pil aldım: şuradan bakabilirsiniz: Hp ProBook 450 G5 Notebook Bataryası - Pili / RETRO - Dataservis.Net
+
Ama başka seçenekler de var, örnek olarak şu iki bağlantıyı paylaşayım:
1- https://www.amazon.com.tr/s?k=hp+probook+450+g5+pil&i=computers&__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=XD0WNIJDKVJ4&sprefix=hp+probook+450+g5+pil,computers,122&ref=nb_sb_noss
2- HP Probook 440 G5 , 450 G5 , 470 G5 Uyumlu Notebook Batarya Pil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…