vizeli07
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Öğretmeni / Öğrenci
Bilgisayarın özellikleri aşağıda yer alıyor:
Not: Bilgisayarın yaşı 2012'den bu yana 4.
[TBODY]
[/TBODY]Sorum şu: Bundan yaklaşık 7 ay öncesine kadar ekran kartımda sorun yoktu. En son Just Kaos 2'yi yükledim ve oynadım. Pc'yi resetledikten sonra Windows loading sayacı ve logosu geliyordu fakat masaüstü vs. yoktu. Siyah bir ekran vardır. BIOS'tan devre dışı bırakana kadar 10 defa bilgisayar format yedi "1 gün içerisinde".
Devre dışı bıraktıktan sonra dahili ekran kartı olan İntel'de işlevini 1 ay sonra kendiliğinden devre dışı bıraktı. Bundan sonra 3 ay boyunca ekran kartı özelliklerine giriş yapamadım sürekli hata verdi. 3 ay sonrası ise giriyorum fakat aşağıdaki resimden göreceğiniz gibi bir durum var.
Resim olarak koyamadım sanırım burada kodu yok! Bu laptop'a ben başka bir ekran kartı takabilir miyim?
Yorum yok mu?
Not: Bilgisayarın yaşı 2012'den bu yana 4.
Bilgisayar Markası: | HP ProBook 4530s (LAPTOP) |
İşlemci: | İntel Core i5-2430M 2.40GHz |
HDD: | Toshiba MQ01ABD100 (1TB) |
Harici Ekran Kartı: | AMD Radeon HD 7470M (1GB idi, şuan devre dışı BIOS'tan) |
Dahili Ekran Kartı: | İntel HD Graphics 3000 Series Family (var olarak gözüküyor ama devre dışı) |
Görünürdeki E.K: | Microsoft Basic Display Driver (2GB varolanı gösteriyor) |
NOT: | İlk alınan sistemde ekran kartı Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği: 3GB olarak idi. |
RAM: | 4 GB |
İşletim Sistemi: | Windows 10 Pro x64 bit |
Devre dışı bıraktıktan sonra dahili ekran kartı olan İntel'de işlevini 1 ay sonra kendiliğinden devre dışı bıraktı. Bundan sonra 3 ay boyunca ekran kartı özelliklerine giriş yapamadım sürekli hata verdi. 3 ay sonrası ise giriyorum fakat aşağıdaki resimden göreceğiniz gibi bir durum var.
Resim olarak koyamadım sanırım burada kodu yok! Bu laptop'a ben başka bir ekran kartı takabilir miyim?
Yorum yok mu?