HP Probook 4540S - Mac OS X Yükleme

Furkan Görür

Megapat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Borsa
Merhaba arkadaşlar, ben Windows olan bilgisayarıma Mac OS X yüklemek istiyorum. 2007'den beri Windows kullanıyorum, bıraz sıkıldım açıkçası. Oyun da oynamıyorum, LoL oynuyorum sadece. Mac'e de çıkmış sürümü zaten, LoL'den başka sürekli hep dizi izliyorum IDM ile indirerek. Türkçe OS X sürüm varsa daha iyi olabilir.
Sistem:
  • Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60 GHz Turbo 3.2 GHz
  • 8 GB Ram DDR3L
  • 64 Bit AMD Radeon HD 7650M - 128 Bit - 2 GB
  • Windows 8 Pro
Benim bilgisayar için çalışan ve çalışmayan donanımlar:
(Kaynak: 2015-2016 Hackintosh Uyumlu Laptop Modelleri)
Çalışanlar:
  • Audio, Touchpad, Güç Yönetimi, Grafik, Uyku, HDMI ( Audio çalışıyor), batarya göstergesi, USB 3.0, USB 2.0 Ethernet.
Çalışmayanlar:
  • Wi-Fi, Bluetooth, Mikrofon
  1. OS X'e IDM kurabilir miyim? (Dizi indirmek için.)
  2. Hangi sürümü kurmalıyım? Artıları, eksileri, en iyisi hangisi size göre?
Sürümler:
  • OS X Yosemite
  • OS X El Capitan
  • OS X Mountain Lion
  • OS X Mavericks
  • OS X Lion
İnternette araştırdığım kadarıyla 5 tane OS X Sürümü buldum. Bir de Technopat kanalında 2013 yılında yayınlanmış video aracılığı ile yapacağım, daha güncel varsa lütfen linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Graphic switchable kapatma ne oluyor? Ben bir ara AMD ekran kartını kurcalarken gördüm Intel yerine AMD kullan diye, onu mu diyorsun? Onu kullanırsam ekran çözünürlüğü düşmez mi? Ve ayrıca en iyi sürüm EL Capitan mı ve güncel olanı?

En iyi sürüm El Capitan. Kapatabilirsen AMD kartıni kullanabilirsin. Niye ekran çözünürlüğün düşsün? Optimus ve switchable, laptop cihazlarda sistem boştayken GPU güç yönetimi için tasarlanmıştır. Bu özellikler OS X tarafından desteklenmiyor.

C ve D diskim var, D diski silmesini istemiyorum. Öyle bir şey var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Profilinde paylaşmıssın El Capitan kurulum vs. orada göremedim de Windows format misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…