Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 ALP_MAN dedi: Hocam EFI bulunmuyorsa yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, Sandy Bridge'i ben buldum ama 'No bootable devices' diyor hep. Laptop. Aslında eski bir Mac versiyonuna da razıyım.
ALP_MAN dedi: Hocam EFI bulunmuyorsa yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, Sandy Bridge'i ben buldum ama 'No bootable devices' diyor hep. Laptop. Aslında eski bir Mac versiyonuna da razıyım.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.887 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #12 Mr. Beast dedi: Hocam, Sandy Bridge'i ben buldum ama 'No bootable devices' diyor hep. Laptop. Aslında eski bir Mac versiyonuna da razıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam USB belleği Windows bir bilgisayar ile yazdırmayı deneyin. Belki sorun ondan olabilir.
Mr. Beast dedi: Hocam, Sandy Bridge'i ben buldum ama 'No bootable devices' diyor hep. Laptop. Aslında eski bir Mac versiyonuna da razıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam USB belleği Windows bir bilgisayar ile yazdırmayı deneyin. Belki sorun ondan olabilir.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.701 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #13 HS imajı ve içindeki Sandy Bridge config ile deneyeceksin.