HP Probook 4540S modeline Mac Os Kurulumu

bayteksan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Hp Probook 4540S modeli bir laptop var. Üzerinde Windows 7 ultimate türkçe yüklü. Bu laptopta hem windows 7 (Mevcut işletim sistemim) hemde mac os (hangi sürümü yüklenir bilemiyorum) yüklemek istiyorum. Sanırım bu olaya hackintosh diyorlar.

Sırası ile neler yapmam gerektiği (belkide bu modele yüklenemez onuda bilmiyorum açıkçası) konusunda bilgi verirseniç çok yardımınız dokunacak.

Moac os yükleme amacım xcode kullanarak Apple stora uygulama yazmaktır. Belki asıl amacımı öğrenmeniz daha iyi olacaktır.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler, kolay gelsin.

Başlangıç olarak Technopat forumdaki bu konudan faydalanabilirsin. Gayet açıklayıcı bir rehber olmuş.
Ayrıca kuruluma başlamadan buraya ve buraya göz atmanı tavsiye ederim.

Kurulum tamamlandıktan sonra donanımına uygun sürücüler ve dsdt.aml için Hp Probook installer adlı uygulamadan 4540s için olanlarını seçmelisin.
Daha ayrıntılı bilgiyi tavsiye olarak verdiğim linklerden ve/veya google' den faydalanarak edinebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı