HP ProDesk bilgisayar F1'e basarak açılıyor

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar normalde bilgisayarım 5-10 saniyede açılır fakat F1e basarak açıyorum bu günlerde hep F1: Boot yazıyor F1'e basıyorum o tuşu basmak için 10 saniye bekletiyor. Bilgisayar özelliklerim Windows 10.
12 GB RAM 4+8
AMD Radeon HD 4600 1 GB ekran kartı.
SSD hard disk.
AMD A4-5000 HD 1.50 GHz işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU Fan ya algılanamıyor, ya iyi oturtmadınız ya da takmadınız. F1'e bastığında ise bu uyarı geç diyorsun kısaca. Kasanın içini aç ve İşlemcinin üstündeki fanın kablosunu tak çıkar yap. Ek olarak yanlış sokete de takma ihtimalin var, iyice kontrol et.

Görüntü benim değil bu arada, BIOS piliniz bitmiş diye bir şey gördüm diğer konuda aynı konuyu açan birisi vardı.

Görüntü benim değil bu arada, BIOS piliniz bitmiş diye bir şey gördüm diğer konuda aynı konuyu açan birisi vardı.
Görüntüyü internetten aldınız sanırım. Kendi ekranınızın fotoğrafını atsaydınız BIOS pili ile alakalıdır diyebilirdim rahatlıkla. Değiştirin, düzelir büyük ihtimalle.

Görüntüyü internetten aldınız sanırım. Kendi ekranınızın fotoğrafını atsaydınız BIOS pili ile alakalıdır diyebilirdim rahatlıkla. Değiştirin, düzelir büyük ihtimalle.

Hocam kendi fotoğrafımı atayım şimdi yazılar farklıdır işimiz ters gitmesin.

Alın kendi fotoğraflarım.

BIOS dili Almanca sanırım kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• D3E0E607-DD0F-4862-BE93-DC0B07884705.jpeg
    158,4 KB · Görüntüleme: 65
Alın kendi fotoğraflarım.

BIOS dili Almanca sanırım kusura bakmayın.

Almanca BIOS'da ilk defa görüyorum BIOS pili bitik olduğundan her açılmada tarih ve saat eski bir tarihte açılıyor. Yazıda da sana tarih ve saat yanlış tarzı bir hata veriyor. BIOS pilini değiştirmen lazım. Yeni pil alırken unutma onların incesi kalını var. Anakartından pili söktükten sonra üstünde CR2032 veya CR2016 yazar. Hangisi yazıyorsa uyumlu olanından alman lazım. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim

Evet hocam onu söylemeyi unutmuşum mesela bilgisayarı dün 23 de kapattım bugün açtım hala 23'ten devam ediyor saati ayarlamaktan bıktım bugün alacağım sağ olun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…