Şimdi kontrol etmeniz gereken 3 şey var:
Büyük ihtimalle bir SATA portu var ve M.2 slotu da yok. Dolayısıyla içinde bulunan HDD disk çıkacak, yerine SSD takılacak. SATA 3 olursa da tam verim alırsınız, uyumsuzluk problemi olmaz. Bütün bunlardan ayrı olarak kaç GB olması gerekiyor SSD'nin? Bunu da belirtirseniz hoş olur.
- SATA portu kaçıncı nesil?
- Birden fazla SATA portu var mı?
- M.2 slotu var mı?
Anladım. Disk iyi ama bütçesinin ürünü mü bilmiyorum. Aynı bütçede daha iyi diskler olabilir. O yüzden yorum yapamadım, kusura bakmayın.Bir SATA portu var hocam M.2 slotuda yok 250GB'ya da 500GB arıyorum.
Mediamarktan Samsung 870 EVO 500GB almayı düşünüyorum.
Mağazdan teslim seçeneği ile almayı düşünüyorum.![]()
SAMSUNG 870 Evo 500GB SATA3 2.5" 560/530MB/S MZ-77E500BW SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG 870 Evo 500GB SATA3 2.5" 560/530MB/S MZ-77E500BW SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Daha önce aynı SSD'yi Trendyol'dan aldım ve sahte çıktı o yüzden endişelerim var orijinalliği konusunda.
Anladım. Disk iyi ama bütçesinin ürünü mü bilmiyorum. Aynı bütçede daha iyi diskler olabilir. O yüzden yorum yapamadım, kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.