HP servisi nasıldır?

Okanagr

Centipat
Daha fazla  
Victus 16 i5 14500HX ve 4060'li modelini almak istiyorum ama herhangi bir sorun karşısında HP'nin servisi iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bu yüzden biraz tereddutluyum, benden kaynaklı olmayan bir şeyi kabul etmezler diye bir de ücretsiz bakımları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hp Victus cihazımda arıza çıktı talep oluşturdum sanıyorum 2 saat içerisinde geri dönüş yaptılar. Fazla vaktimin olmadığını söyledim arızayı sadece yüzeysel olarak anlattım. Yarın (iş günü içerisindeydi) saat kaçta müsaitsiniz o saatte arayalım dediler ve o saatte aradılar. Soruna dair uzaktan bazı işlemler yaptılar ve 2 gün sonra tekrar sizi müsait olduğunuz bir vakitte (sordular ve söyledim) arayalım arıza konusunda sorununuz çözüldüğüne dair teyit alalım dediler. Not: Sorunum çözülmedi çünkü uzaktan yapılabilecek bir şey değildi ancak düşük ihtimalde olsa şanslarını denediler. O konuda yanlış bir şey yapmadılar.
Yurtdışında olduğum için geldiğinizde teknik servise gönderin ilgilenelim dediler. Gönderdim 13.gün geri geldi cihazım ve tahmin ettiğim yerden çıktı. Fabrikasyon hata olduğu için herhangi bir ücret talebinde bulunmadılar. Ben HP Servisini beğeniyorum.
Ancak yeni aldığım cihazda 4. ayında saçma arıza çıkmasını da pek kabullenemedim açıkçası. Aynı zamanda Pavillion cihazım da var çok şükür 2 yaşına geldi beni hiç üzmedi

Servisi fena değil fakat markanın genel kalitesi kötü denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı