awakecarry Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Merhaba, 1TB SSD almayı düşünüyorum. Acaba kendim takarsam garanti kapsamı dışı kalır mı bilgisayarım?
Merhaba, 1TB SSD almayı düşünüyorum. Acaba kendim takarsam garanti kapsamı dışı kalır mı bilgisayarım?
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.946 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 awakecarry dedi: Merhaba, 1TB SSD almayı düşünüyorum. Acaba kendim takarsam garanti kapsamı dışı kalır mı bilgisayarım? Genişletmek için tıkla... SSD yuvasında vida sokerken, vidalarda güvenlik etiketi yoksa sorun olmaz. Artı 0 Eksi
awakecarry dedi: Merhaba, 1TB SSD almayı düşünüyorum. Acaba kendim takarsam garanti kapsamı dışı kalır mı bilgisayarım? Genişletmek için tıkla... SSD yuvasında vida sokerken, vidalarda güvenlik etiketi yoksa sorun olmaz.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 8 Eylül 2024 #3 awakecarry dedi: Merhaba, 1TB SSD almayı düşünüyorum. Acaba kendim takarsam garanti kapsamı dışı kalır mı bilgisayarım? Genişletmek için tıkla... Hp bilgisayarlarda değişiklik yapmak garantiyi bozmuyor. Artı 0 Eksi
awakecarry dedi: Merhaba, 1TB SSD almayı düşünüyorum. Acaba kendim takarsam garanti kapsamı dışı kalır mı bilgisayarım? Genişletmek için tıkla... Hp bilgisayarlarda değişiklik yapmak garantiyi bozmuyor.
KS KS awakecarry Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 snop02 dedi: SSD yuvasında vida sokerken, vidalarda güvenlik etiketi yoksa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım Artı 0 Eksi
snop02 dedi: SSD yuvasında vida sokerken, vidalarda güvenlik etiketi yoksa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım