cenkercetinkaya Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #1 HP SlateBook X2 E1T84EA Tablet PC - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Arkadaşlar bu 2 si bir aradayı almayı düşünüyorum. Bu alete windows kurulabilir mi?
HP SlateBook X2 E1T84EA Tablet PC - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Arkadaşlar bu 2 si bir aradayı almayı düşünüyorum. Bu alete windows kurulabilir mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Aralık 2014 #2 Önceki konunuza cevap vermiştim. Maalesef ki çok sabırsızsınız. Bu cihaz tamamen Android. Windows kurulacağını pek sanmıyorum. Tegra işlemciyle Windows kurulu gelen 3 PC belirtmiş NVIDIA sitesinde. HP de bu cihaza kurulum yapılamayacağını söylüyor.
Önceki konunuza cevap vermiştim. Maalesef ki çok sabırsızsınız. Bu cihaz tamamen Android. Windows kurulacağını pek sanmıyorum. Tegra işlemciyle Windows kurulu gelen 3 PC belirtmiş NVIDIA sitesinde. HP de bu cihaza kurulum yapılamayacağını söylüyor.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.954 Makaleler 21 Çözümler 2 15 Aralık 2014 #3 Tablet bu, daha önce hiç tablete Windows 98'den ötesini kurulduğunu görmedim. Yine bilen varsa söylesin ama aynı performans alınmaz bence.
Tablet bu, daha önce hiç tablete Windows 98'den ötesini kurulduğunu görmedim. Yine bilen varsa söylesin ama aynı performans alınmaz bence.