Sametto1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Dün yazıcı aldım kurulum yaptım. Kağıt haznesinde büyüklük ayarı var A4 var ama A5 yok. Çıktı almaya çalışsam ürüne zarar verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Dün yazıcı aldım kurulum yaptım. Kağıt haznesinde büyüklük ayarı var A4 var ama A5 yok. Çıktı almaya çalışsam ürüne zarar verebilir mi?
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 746 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 Sametto1 dedi: Dün yazıcı aldım kurulum yaptım. Kağıt haznesinde büyüklük ayarı var A4 var ama A5 yok. Çıktı almaya çalışsam ürüne zarar verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kağıt klavuzunu sağa doğru kaydırıp A5 çıktı da alabilirsin. A5 kağıdı dik koyman lazım.
Sametto1 dedi: Dün yazıcı aldım kurulum yaptım. Kağıt haznesinde büyüklük ayarı var A4 var ama A5 yok. Çıktı almaya çalışsam ürüne zarar verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kağıt klavuzunu sağa doğru kaydırıp A5 çıktı da alabilirsin. A5 kağıdı dik koyman lazım.