HP Support Assistant yüklenmiyor

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
1626363978535.png

Normalde yüklüydü fakat şu an çalışmıyor. Silip tekrar kuruyorum kurulum sonunda bu hatayı veriyor. Bir yerden kapatmış olma ihtimalim var ama neresi bilmiyorum. Şu an başlata da yazınca çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1108499

Normalde yüklüydü fakat şu an çalışmıyor. Silip tekrar kuruyorum kurulum sonunda bu hatayı veriyor. Bir yerden kapatmış olma ihtimalim var ama neresi bilmiyorum. Şu an başlata da yazınca çıkmıyor.
Aklıma gelen tek çözüm denetim masasından silip tekrar kurmanız.

Bu kelimenden bilgisayar kullanmayı bilmediğin belli. Sildim diyorsun başlatta yok diyorsun. Silersen tabi başlatta olmaz.
Dostum, program yüklüydü. Çalışmıyordu. Başlatta gözükmüyordu. Ben de kaldırdım. Yeniden son sürümü yükledim. Yüklerken de bu hatayı aldım. Bilgisayar kullanmayı biliyorum. Aşağılayıcı konuşmamalısın bence forumda. Teşekkür ederim yardım çaban için :)

Dostum, program yüklüydü. Çalışmıyordu. Başlatta gözükmüyordu. Ben de kaldırdım. Yeniden son sürümü yükledim. Yüklerken de bu hatayı aldım. Bilgisayar kullanmayı biliyorum. Aşağılayıcı konuşmamalısın bence forumda. Teşekkür ederim yardım çaban için :)

Anladım.
HP Support assistanı ne amaçlı kullanacaksınız?

Hızlıca bilgisayarımı kontrol edebilme, garanti durumunu gözleme, güncel yazılımları varsa indirme gibi işlemlere kolayca erişmek için.
Laptop'u aldığımdan beri kullanıyordum zaten. Bir sıkıntı olmuş bilemiyorum. Şu an kuramıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı