HP Teknik Servis Memnuniyeti

Sizce ürün sorunları çözülmüş elime ulaşır mı?

• Zaman aşımına uğrar, para iadesi yaparlar.

Oy: 0 0,0%
  • Zaman aşımına uğrar, daha kötü bir ürünle değiştirirler.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    14
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Uluslarası Ticaret Öğrencisi
Arkadaşlar Hp Pavilion cihazımın güç girişinden özellikle yüksek işlem gerekli uygulamalarda ve oyunlarda yüksek seste cızırtı geliyordu. Öyle ki kulaklığı takıp kullanmam gerekiyordu bu nedenle hp ile Hp Support Assistant uygulamasından mesajlaşmalı sohbet yoluyla konuştum. Bana yeni bir adaptör yolladılar. 2-3 gün içerisinde ama hala sorun devam etti. Yine konuştum aynı kanaldan HP ile bu sever teknik servis için rapor hazırladı ve UPS Cargo ile kapımdan alacak bu aşamaya kadar çok ilgili bir müşteri hizmetleri var. Cenk bey ilgilendi benle. Her neyse bu aşamadan sonra şuan bilgisayardan yazıyorum ama bilgisayarı aldıklarından itibaren geçilen aşamaları sıra sıra yazacağım buraya. Hem HP servisi hakkında gerçek bir olaydan görüş almış HP tercih edip etmeyeceğinize karar vermiş olursunuz her gelişmeyi sıra sıra aşağı yazacağım. İyi eğlenceler herkese :)

Not: Cihazı 24.01.2017 de aldım. Yani 2.5 ay oldu daha :)

• i5 7th 2,5-2,75 GHz 2 çekirdek 4 threads 15W TDP 14nm
  • 8 GB DDR4 RAM 2400 MHz
  • 1 TB 5200 RPM+8 GB SSD(Hızlı açılıp kapanması için.)
  • GeForce 940 MX DDR3 2 GB
  • (GTA 5 kaldırıyor. Normal:40-50-60 FPS :D )
  • 1920*1080 parlak IPS ekran

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim yapılmaz ama sorun çözülüp yollanır geri.
Benim bataryam bozulduğunda ben telefonla aradım direk yenisini bile yolladılar cihazı kontrol etmeden servis ilgili ama en son cihazı yolladığımda üst kapağında çizikle beraber geri yollandı uğraşmak istemedim öyle kullanıyorum.

Çarsamba gunu servisle irtibata gecmistim Pazartesi UPS kargo gelebildi bilgisayarı verdim kargoya bakalim bundan sonra neler olacak..

İki gun once e-mail geldi ardindan mesaj ve ardindan aradi HP urunun anakarti degisecekis ne kadar ciddiyse artik, yurt disindan siparis vermişler en gec 2 haftaya gelecegini ve hizli bir sekilde onarima basliyacagini soylediler

Merhabalar tekrar, bugun HP aradı sesin fandan geldigini dusunup degistirmisler duzelmemis anakarti degistirmisler arayip bilgisayarin sifresini istediler. Ses kesilmezse baska taraflarina bakacaklar. Duzelirse bugun yarin cikisini yaparlar heralde. Baska parca degisimi olursa bilgisayarin ayni modelini yollasalar daha kolay olur :)

Guncelleme: anakarti fani soketi degiatirmelerine ragmen cizirti sorunun cozulemedigini soylediler butun pavilion cihazlarinda yuk altinda cizirti geliyor diyor adamlar hatayi kabul ettiler anliyacaginiz. Bende diyorum ki pavilion almayin aldirtmayin ben cihazi istedim eger cizirti yine ayni derecede rahatsiz ediyorsa yollayip para iadesi iateyecegim. HP alacaksaniz pavilion almayin diyorum iyi gunler bilgisayar elime ulasinca tekrar yazarim.

HP servisi ilgili bir servis. Güç giriş jack le alakalı bir sorunsa jack degişir. Değişecek bir parça değilse yenisini verirler. Ama tamir yapıp gönderilecektir.
HP pavilionlarin bu modellerinden hepsinde bu cizirti var diyor servisten arayan adam anakarti fani guc jackini degistirmesine ragmen bugun kargoya verildi gelince ayni sorun devam ediyorsa icindeki dosyalarimi alip degisime yollayaagim.hdd ekran karti ve ram disinda hersey degismis zaten bir sorun cikmasida muhtemel gorunuyor. Bakalim ne olacak.

Servis iyidir UPS kargo berbat :D
Harbi berbatmış ürün kargoya verileli 4 gün oldu hala UPS ürünü getirmedi kargo takipte transitte diyor 2 gundur ariyoruz meşgul e-mail attim dun hala cevap gelmedi ilgisiz bir kargo firmasi. Uluslararası bir firma olmasına rağmen!

HP servisi ilgili bir servis. Güç giriş jack le alakalı bir sorunsa jack degişir. Değişecek bir parça değilse yenisini verirler. Ama tamir yapıp gönderilecektir.
böyle bir saçmalık görmedim biraz önce bilgisayar elime ulaştı kutusunda hasar yoktu kontrol ettik kargoyla sonra açtım kutuyu bilgisayarı poşetinden çıkartım , altındaki civatalardan birisi eksik yarın bir gün servise yollasam bunu siz açmışsınız diyip garantiyi iptal edecekler.

Arkadaşlar HP Pavilion cihazımın güç girişinden özellikle yüksek işlem gerekli uygulamalarda ve oyunlarda yüksek seste cızırtı geliyordu. Öyle ki kulaklığı takıp kullanmam gerekiyordu bu nedenle HP ile HP Support assistant uygulamasından mesajlaşmalı sohbet yoluyla konuştum. Bana yeni bir adaptör yolladılar. 2-3 gün içerisinde ama hala sorun devam etti. Yine konuştum aynı kanaldan HP ile bu sever teknik servis için rapor hazırladı ve UPS cargo ile kapımdan alacak bu aşamaya kadar çok ilgili bir müşteri hizmetleri var. Cenk bey ilgilendi benimle. Her neyse bu aşamadan sonra şu an bilgisayardan yazıyorum ama bilgisayarı aldıklarından itibaren geçilen aşamaları sıra sıra yazacağım buraya. Hem HP servisi hakkında gerçek bir olaydan görüş almış HP tercih edip etmeyeceğinize karar vermiş olursunuz her gelişmeyi sıra sıra aşağı yazacağım. İyi eğlenceler herkese :)

Not: Cihazı 24.01.2017 de aldım. Yani 2.5 ay oldu daha :)

• i5 7th 2, 5-2, 75 GHz 2 çekirdek 4 threads 15W TDP 14nm.
  • 8 GB DDR4 RAM 2400 MHz.
  • 1 TB 5200 RPM+8 GB SSD(hızlı açılıp kapanması için.)
  • GeForce 940 MX DDR3 2 GB.
  • (GTA 5 kaldırıyor. Normal: 40-50-60 FPS :D )
  • 1920*1080 parlak IPS ekran.

Ürünü daha da bozup gönderirler herhalde HP teknik servisin namını duymadın. :D

Eskiden öyleydi şimdi bozup yolluyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı