muşlukuş42
Hectopat
HP'nin İstanbul'daki yetkili servisi BDH Bilişim'e HP Victus 16 Model laptopumu gönderdim. 21 Temmuz'da gönderdim yani bugün 9. iş günü. Geçen hafta perşembe günü durum bilgisi almak için aradığımda laptopun test sürecinde olduğunu söylediler, bu hafta salı günü aradığımda tekrar aynı şeyi söylediler, bugün aradığımda da laptopun "uzun test süreci"nde olduğunu söylediler, peki sorun tespiti yapılabildi mi diye sordum, hayır dediler.
Laptopun 9. iş gününde hala test sürecinde olması normal mi? Uzun test süreci ne demek?
(Laptopu servise göndermemin sebebi şuydu: Güç tuşu çalışmıyordu ve laptop açılmıyordu, hard reset yaptıktan sonra laptopu açabildim ama bu sefer de ekran gidip geliyordu, ses bozuluyordu dolayısıyla GPU ile alakalı bir sorun olduğunu düşündüm, Omen Gaming Hub'ın sıcaklık widgetına baktığımda GPU bağlantısının gidip geldiğini gördüm. Sorun daha da büyümesin diye direkt servise gönderdim.)
Laptopun 9. iş gününde hala test sürecinde olması normal mi? Uzun test süreci ne demek?
(Laptopu servise göndermemin sebebi şuydu: Güç tuşu çalışmıyordu ve laptop açılmıyordu, hard reset yaptıktan sonra laptopu açabildim ama bu sefer de ekran gidip geliyordu, ses bozuluyordu dolayısıyla GPU ile alakalı bir sorun olduğunu düşündüm, Omen Gaming Hub'ın sıcaklık widgetına baktığımda GPU bağlantısının gidip geldiğini gördüm. Sorun daha da büyümesin diye direkt servise gönderdim.)
Son düzenleyen: Moderatör: