HP teknik servisi nasıldır?

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iki gün önce Teknosa'dan aldığım HP Victus 15 FA-2000NT model laptopumu bugün ölü piksel olması nedeniyle değişim veya iade talebiyle garantiye gönderdim. Benzer bir durum yaşayan varsa HP'nin teknik servisi nasıldır? Değişimi veya iadeyi yapar mı? Daha 2 günlük cihaz çünkü.

IMG_2733.jpeg

İki gün önce aldıysan fişi kutusu poşeti ne var ne yok götür sorunu belli et garantiye vermekle uğraşma. Ben HP Ofis serisi için konuşacağım rezaletler.Cihazımın işlemcisinde oluşmuş olabilecek muhtemel bir sorun için beni sorumlu tutuyorlardı cihazımı veremedim garantiye bende kaldı bir zaman sonra sorun kendi kendine geçti büyük ihtimalle Windows Update ile alakalıydı. Telefonda anlaşamıyorum hiçbiriyle vıy vıy bişeyler geveleyip duruyorlar.

İki gün önce aldıysan fişi kutusu poşeti ne var ne yok götür sorunu belli et garantiye vermekle uğraşma. Ben HP ofis serisi için konuşacağım rezaletler. Cihazımın işlemcisinde oluşmuş olabilecek muhtemel bir sorun için beni sorumlu tutuyorlardı cihazımı veremedim garantiye bende kaldı bir zaman sonra sorun kendi kendine geçti büyük ihtimalle Windows Update ile alakalıydı. Telefonda anlaşamıyorum hiçbiriyle vıy vıy bir şeyler geveleyip duruyorlar.

Hocam Teknosa'ya gittim, gönderdiler. Laptopu kabul etmeleri lazım değil mi? Kusurlu mal sonuçta daha iki günlük. En küçük jelatinine kadar paketleyip kutuladım. Çalışan kutuyu açtı orada ama ben paketleyip koydum.

Hocam Teknosa'ya gittim, gönderdiler. Laptopu kabul etmeleri lazım değil mi? Kusurlu mal sonuçta daha iki günlük. En küçük jelatinine kadar paketleyip kutuladım. Çalışan kutuyu açtı orada ama ben paketleyip koydum.
Ölü pixel 2 günlük cihazda evet büyük büyük ihtimalle kabul ederler. Cihaz geldiği gibi testlerini yapın yine.

Kabul etmeyeceğim gönderdiğim cihazı bana geri gönderirlerse daha 2 günlük laptop neden işlem görsün.
Ekran değişecek ölü pixel olan birşey yani monitörlerin ve ekranların çoğu bu sebepten iade ediliyor veya değiştiriliyor. Siz eğer cihaz güzelse uzun yıllar kullanırım diyorsanız uzatılmış garanti paketlerine mutlaka ama mutlaka katılın o pixel birdaha yanar diye düşünyorum.

Ekran değişecek ölü pixel olan bir şey yani monitörlerin ve ekranların çoğu bu sebepten iade ediliyor veya değiştiriliyor. Siz eğer cihaz güzelse uzun yıllar kullanırım diyorsanız uzatılmış garanti paketlerine mutlaka ama mutlaka katılın o pixel bir daha yanar diye düşünyorum.

Hocam ben ekran değişsin diye göndermedim değişim yapmaları için gönderdim iki günlük cihazı neden işlem görmüş şekilde kullanayım 5 bin lira vermiştim alırken 2 yıldı garanti 5 yıla uzattım kesinlikle 2 günlük laptopu ekran değişmiş şekilde kullanmam.

Hocam ben ekran değişsin diye göndermedim değişim yapmaları için gönderdim iki günlük cihazı neden işlem görmüş şekilde kullanayım 5 bin lira vermiştim alırken 2 yıldı garanti 5 yıla uzattım kesinlikle 2 günlük laptopu ekran değişmiş şekilde kullanmam.
Değişim talep ediyorum diye belirttiyseniz değiştirirler cihazı komple. Ama ekran değişimi o kadarda kötü birşey değil tabi ölü pixel fabrika çıkışlı bir sorundur cihazınızda öyle düşündüğünüz bir sorun yok orjinal ekran değişimide aynı çözümdür.

Değişim talep ediyorum diye belirttiyseniz değiştirirler cihazı komple. Ama ekran değişimi o kadar da kötü bir şey değil tabii ölü pixel fabrika çıkışlı bir sorundur cihazınızda öyle düşündüğünüz bir sorun yok orijinal ekran değişimide aynı çözümdür.

Hocam öyle değil başka bir cihazla değişim neden yeni cihazı içi açılmış şekilde kullanayım bir de kazık fiyata aldım 56k idi.

Hocam öyle değil başka bir cihazla değişim neden yeni cihazı içi açılmış şekilde kullanayım bir de kazık fiyata aldım 56k idi.
Siz belirtmezseniz yeni ekran takarlar ama garantide bir sorun teşkil etmez garanti tarafından açılan parça. Sisteme geçiriyorlar biz bu cihazın burasını şurasını elledik haberimiz var cart curt diye endişelenmeyin yani yarın birgün bir yeri bozulur benden sorumlu tutarlar diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı