HP Victus 15 AIDA 64 testinde kapandı

Noxcuk

Hectopat
Yer
Sakarya/Sapanca
Daha fazla  
Bilgisayarımı yeni aldım (laptop). Watch Dogs 2 oynarken bilgisayarım kapandı, bunun üzerine ısı testi yapmaya karar verdim. AIDA 64 ısı testi yaparken 7. dakika da bilgisayarım kapandı. İşlemcilerimin maksimum sıcaklığı 93-94 civarındaydı. Isınma sorunu yaşadığımı sanıyorum. Ne yapmalıyım? Bilgisayarım HP Victus 15 serisinden bir laptop.

95 derecede işlemci kendini korumaya alıp kapanır yeni aldım derken üstünden 6 ay geçti mi?

Cihazın tam model numarasını yazın bakalım.

Cihazın tam model numarasını yazın bakalım.

95 derecede işlemci kendini korumaya alıp kapanır yeni aldım derken üstünden 6 ay geçti mi?
Hayır hocam, 1 hafta olmadı alalı.

Turboda max 95watt çeken bir cihaza göre sıcaklıklar çok yüksek ki victuslarda bu işlemci en fazla 80 watt çeker tahminimce kesinlikle bir problem var iade edin cihazı. 1 Haftada 95 derece görüp kendini kapatmaya başladıysa 2 yıl görmeden arıza yapar cihaz.

Abi bende 2 senelik üstüne 2. el Acer Nitro 5 var 90 derecelerde gram sorun etmiyor, senin laptopta harbi bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…