HP Victus 15 alınır mı?

Makaleler
2
Amazon Almanya'da HP Victus serisinin yeni modeline rastladım. RTX 5050 ve Ryzen AI 5 340 ile güncellenmiş. Donanım konfigürasyonu harika görünüyor. Gelirse tam bir F/P şampiyonu olabilir. Fakat Hall sensör sorunu ne durumda bilmiyorum. Bir de 15 serisinde kronik ısınma sorunu vardı. Bu seride sensör ve ısınma sorunları giderilmiş midir?

%62.5 sRGB panel kullanılmış yine, panel olarak kötü. 200W adaptörle geliyormuş, ekran kartı watt değeri hakkında bir şey bulamadığım için 115W diye tahmin ediyorum. Yine de Victus 15'li cihazlar için pahalı. 900 civarı Euro'ya 5050'li Dell Alienware vardı.

%62.5 sRGB panel kullanılmış yine, panel olarak kötü. 200W adaptörle geliyormuş, ekran kartı watt değeri hakkında bir şey bulamadığım için 115W diye tahmin ediyorum. Yine de Victus 15'li cihazlar için pahalı. 900 civarı Euro'ya 5050'li Dell Alienware vardı.
Alanların büyük kısmı panele takılmıyorlar. Bence aşırı renk takıntısı olmayan biri için yüzde 62 katlanılmaz derecede kötü bir panel değil. Çoğu kişi için yeterli gelecektir. Daha doğrusu alacak olan kitle için düşünürsek durum böyle. Bahsettiğiniz Alienware'i atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı