D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #11 XKenshi dedi: FPS böyle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunun grafik kısmını gösterir misiniz? Orada bir yerde "çoklu çekirdek kullanımı" olması lazım. Onu bir açmayı deneyin.
XKenshi dedi: FPS böyle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunun grafik kısmını gösterir misiniz? Orada bir yerde "çoklu çekirdek kullanımı" olması lazım. Onu bir açmayı deneyin.
X XKenshi Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 889 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #12 DarkS1de dedi: Oyunun grafik kısmını gösterir misiniz? Orada bir yerde "çoklu çekirdek kullanımı" olması lazım. Onu bir açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O özellik 10 fps anca arttırıyormuş araştırdim.
DarkS1de dedi: Oyunun grafik kısmını gösterir misiniz? Orada bir yerde "çoklu çekirdek kullanımı" olması lazım. Onu bir açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O özellik 10 fps anca arttırıyormuş araştırdim.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #13 XKenshi dedi: O özellik 10 FPS anca arttırıyormuş araştırdim. Genişletmek için tıkla... Normalde 200-300 FPS bile arttırabilen bir özellik. Sizde niye böyle bir sorun var anlamadım. Kusuruma bakmayın. İsterseniz bilgili birine danışabilirsiniz ya da teknik servise baktırabilirsiniz.
XKenshi dedi: O özellik 10 FPS anca arttırıyormuş araştırdim. Genişletmek için tıkla... Normalde 200-300 FPS bile arttırabilen bir özellik. Sizde niye böyle bir sorun var anlamadım. Kusuruma bakmayın. İsterseniz bilgili birine danışabilirsiniz ya da teknik servise baktırabilirsiniz.