HP Victus 15-FA1009NT alınır mı?

Hocam alınmaz demişssiniz de ısınması önemli 13.nesil ve 16 gb ram var ısınması çok yoksa iyidir diye
Hocam dediğimi görmüyormusunuz.Sistem güçlü değilse ısınmasa nolur? 2050 adam gibi oyun deneyimi yaşatmaz. He eğer csgo valorant gibi oyunlar oynayacaksanız işlemciden 200+ alırsınız ama onun dışında max gta5 oynarsınız.

Hocam dediğimi görmüyormusunuz.Sistem güçlü değilse ısınmasa nolur? 2050 adam gibi oyun deneyimi yaşatmaz. He eğer csgo valorant gibi oyunlar oynayacaksanız işlemciden 200+ alırsınız ama onun dışında max gta5 oynarsınız.
İşte bilmediğim için soruyorum pes fifa oynayacagım ben almışken oyunda oynayabileyim diye soruyorum acer tavsiye etmiyorlar ben ısınmasın istiyorum lenovonun bir modeli var o 11. Nesil bu 13 ram 16 veriyor

Laptop bu ısınır hocam ona yapacak bişey yok laptop soğutucuyla kullanırsan hiçbirşey olmaz. 2050den uzak dur.
Başka ne varki hocam alınabilecek monster da yorumları biraz sıkıntı

İşte bilmediğim için soruyorum pes fifa oynayacagım ben almışken oyunda oynayabileyim diye soruyorum acer tavsiye etmiyorlar ben ısınmasın istiyorum lenovonun bir modeli var o 11. Nesil bu 13 ram 16 veriyor

Başka ne varki hocam alınabilecek monster da yorumları biraz sıkıntı
hocam dedim ya aceri alın diye. Hem 3050ti hem i5 12. nesil işlemci

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı