HP Victus 15-FA1025NT alınır mı?

sagrds

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yardıma ihtiyacım var bilgi alabilmek için hesap açtım.
En fazla 28 bin bandında gerek kasmayacak kullanırken beni yormayacak laptop önerisi rica edeceğim.
Kullanım alanları oyun, uygulama üzeri toplantılar, video izleme ve sürekli yanımda taşımak istiyorum ve uzun zaman bana yetsin.

Excalibur 24-28 bin bandında bir bilgisayar almaya gittiğimde görevli HP Victus önererek aklımı karıştırdı sizce alınır mı?
Başka önerileriniz neler?

En fazla 28 bin bandında gerek kasmayacak kullanırken beni yormayacak laptop önerisi rica edeceğim.
Kullanım alanları oyun, uygulama üzeri toplantılar, video izleme ve sürekli yanımda taşımak istiyorum ve uzun zaman bana yetsin.

Excalibur 24-28 bin bandında bir bilgisayar almaya gittiğimde görevli HP Victus önererek aklımı karıştırdı sizce alınır mı?

Excalibur alınmaz önermem 6 ayda cihaz zor dayanılır hale geldi G870 4050 cihaz var elimde fakat fanlar uçak gibi çalışmaya başladı cihazın performansı düştü. Altından bir vida bile düştü. Victus alan arkadaşım çok ama çok daha memnun kesinlikle Victus.

Hocam bütçeyi zorlama şansımız var mı? 30k bandına

Alınmaz o model. 75 watt GPU'ya sahip, CPU performansı kötü, soğutması pek iyi değil. Üstte atılan Nitro 5 daha iyi bir tercih olur.

Hocam bütçeyi zorlama şansımız var mı? 30k bandına

Ekipmanlarıyla birlikte 30 bulur diye 28 binde karar kılmıştım malum ekonomi ama sağlam bir model öneriniz varsa bakabilirim.

Victus yerine buna bakın;

Çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı