HP Victus 15 FB2003 NT laptop alınır mı?

Bütçe
35000 - 45000

LonDex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyun için birkaç gündür laptop bakıyorum. Özellikle bu modeli sormak istedim:

HP Victus 15 FB2003 NT Ryzen 7 8445HS işlemci, RTX 4060 75 watt 16 GB RAM ve 1 TB SSD bulunuyor. Fiyat 38 bin TL şu anda ve özelliklere bakıldığı zaman çok F/P duruyor.

Bu laptop sanırım bu sene çıkmış ve toplam kullanıcı yorumu neredeyse yok. HP Victus'larda şu an hall cencor sorunu oluyor deniyor, bu modelde var mı bilmiyorum bilen biri varsa beni aydınlatsa çok sevinirim. Bu laptopun diğer düşündüren konusu da ekran kartının 75 watt olup diğer bu seviyedeki laptoplara göre düşük kalması. Sizce bu sorun olur mu yoksa yeterli midir? Bu modelin başka kronik sorunlarını bilen varsa yazabilir. Çok laptoptan anlayan birisi değilim.

Bu laptop dışında kronik sorunu az olan önereceğiniz bir laptop var mı (Acer Nitro, ASUS TUF vs.)?

Neden laptop istiyorsun?

Sürekli yer değiştirdiğimden bilgisayarın taşınabilir olması gerekiyor.

Anladım, eski bir laptop kullanıcısı olarak çok fazla seyahat etmiyorsan almanı önermem fakat eğer dediğiniz gibi bir durum varsa evet haklısınız. Fiyat güzel görünüyor, Victus kullanan arkadaşlarım memnunlar Acer Nitro tavsiye etmem çok kaba ve büyük oluyorlar aldıktan 3 ay sonra takas etmiştim.

Evet bu da iyi hocam ayrıca acer nitro v15 veya asus tuf 15 in ryzen 7 7435Hs rtx 4060 140 watt 16/512 laptop u bulunuyır ama sanırım bunlarda ryzen 7700 lı serilerden öneriyorlar dahili ekran kartı ayrıyaten bulunuyor diye . Bunları öneren var mı?

Sağolun hocam cevap için
, ben de en başta victus düşünüyordum ama bu hall cencor sorunu ile karşılaştım ama her cihazda yok diyolar r ile s ile başlayan modellerde varmış sanırım bu modelde var mı ben de açıkçası tam bilemiyorum

Ben aynısını kullandım, artısı eskisini söyleyeyim;

Eksileri;
Fan sesi yüksek, kulaklık takmadığın taktirde rahatsız edebiliyor.

Touchpad bazen lag yapıyordu yazılımsal mı bilmiyorum.

Adaptörü çok büyük, taşıması vs zor oluyor.

Genel olarak kalın kaba bir yapısı var bu da ergonomik olarak eski bir durum.

Artıları;

Çok güçlü bir bilgisayar, neredeyse arkadaşımın masaüstü bilgisayarıyla ayni FPS'leri alıyordum.

100 derecenin üstüne neredeyse hiç çıkmadı yaz ayının en sıcak gunlerinde sesli de olsa iyi soğutması var.

Klavye RGB'si 4 ayri bölümden oluşuyor bu da daha fazla özelleştirme demek.

Özet olarak;

Fiyatını hak eden performanslı güzel bir ürün fakat kompakt ve taşınabilirlik açısından zor.

Bu bu arada Acer Nitro 5 için unutmuşum yazmayı.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…