HP Victus 15 Hall sensor problemi var mi?

koftaaqmak

Decapat
Daha fazla  
HP Victus 15 RTX 4050 16 RAM R7 8845HS modelini almayi dusunuyorum Amazon'dan. Bazi insanlar her Victus modelinde bu sorunun oldugunu soyluyor. Yardimci olursaniz sevinirim.

HP Victus 15 RTX 4050 16 RAM R7 8845HS modelini almayi dusunuyorum Amazon'dan. Bazi insanlar her Victus modelinde bu sorunun oldugunu soyluyor. Yardimci olursaniz sevinirim.

Her Victus'ta Hall sensör sorunu olabilir tamami ile kumar. Bu sorun meydana gelse bile Windows güç ayarlarından kapat kapatıldığında bölümünü hiçbir şey yapma olarak değiştirirseniz Hall sensörü devre dışına almış oluyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Victus 15'lerde Hall sensör sorunu yok, ayrıca Hall sensör yerleri de oldukça farklı.

Recep Baltaş'ın bu konu hakkinda cektigi video da maalesef sorun o sekilde cozulmuyormus.

Amazon.com.tr almayi dusundugum laptop.

Son düzenleme:
Hayır, yok. Düşündüğünüz modelin linki ve bütçeniz nedir?

Victus 15:

Victus 16 2023 (hall sensörü sorunlu olan):

Yukarida attim linkini laptopun.

Bir de bu modelin RTX 4050'si kac watt hiçbir yerde yazmiyor o konuda da yardimci olursaniz sevinirim.
Ekran kartı 50W. 120W adaptörle geliyor. Şahsen tercih edeceğim bir model olmazdı, bütçeniz nedir? İkinci el düşünür müsünüz?

Ekran kartı 50W. 120W adaptörle geliyor. Şahsen tercih edeceğim bir model olmazdı, bütçeniz nedir? İkinci el düşünür müsünüz?

30 35k.

Bir de 50 watt oldugunu nereden anladiniz.

Son düzenleme:
30 35k.

Bir de 50 watt oldugunu nereden anladiniz.
120W adaptörlü çoğu Victus 15 cihaza 50W ekran kartı koyuluyor, Donanım Arşivi incelemesindede 50W olduğu belirtilmiş zaten. Bütçeye gelirsek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…