M mehmetburak Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #11 celalfe dedi: Hocam arkadaş yeni almış. Temizlemeye alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bazı yeni bilgisayarlarda kalitesiz termal macun oluyor, özellikle giriş seviyelerde. Ondan dedim.
celalfe dedi: Hocam arkadaş yeni almış. Temizlemeye alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bazı yeni bilgisayarlarda kalitesiz termal macun oluyor, özellikle giriş seviyelerde. Ondan dedim.
X XKenshi Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 893 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #12 mehmetburak dedi: Bazı yeni bilgisayarlarda kalitesiz termal macun oluyor, özellikle giriş seviyelerde. Ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Neye göre giriş seviye? Kasa ve soğutma diyorsan tamam. Ama donanım olarak giriş seviye değil.
mehmetburak dedi: Bazı yeni bilgisayarlarda kalitesiz termal macun oluyor, özellikle giriş seviyelerde. Ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Neye göre giriş seviye? Kasa ve soğutma diyorsan tamam. Ama donanım olarak giriş seviye değil.
M mehmetburak Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #13 XKenshi dedi: Neye göre giriş seviye? Kasa ve soğutma diyorsan tamam. Ama donanım olarak giriş seviye değil. Genişletmek için tıkla... Donanım olarak iyi fakat kasa ve soğutma olarak iyi değil zaten bu laptoplar. Benim Acer Nitro için de geçerli. Bu yüzden tam gücünü veremiyor, thermal throttle oluyor
XKenshi dedi: Neye göre giriş seviye? Kasa ve soğutma diyorsan tamam. Ama donanım olarak giriş seviye değil. Genişletmek için tıkla... Donanım olarak iyi fakat kasa ve soğutma olarak iyi değil zaten bu laptoplar. Benim Acer Nitro için de geçerli. Bu yüzden tam gücünü veremiyor, thermal throttle oluyor