HP Victus 15 nasıldır?

Baho2431

Decapat
Daha fazla  

Hocam HDD'ye hiç bulaşmayın derim. Alırsanız 2 tane SSD takın cihaza. HDD de ne oyun oynanır ne sistem programları hızlı açılır sırf sinir bozar ömür tüketir. 1TB SSD uzun bir süre yetecektir size yetmediği durumda da 1TB daha SSD almanızı öneririm. Ben de dediğm şekilde yaptım gayet rahat bir deneyim oldu. Sonradan aldığım SSD'yi sadece oyun için kullanıyorum Samsung 980 Pro almıştım 1TB gayet memnunum.

Dostum depolama için bir şey diyemiycem ama bu fiyata daha iyi bir model bulabilirsiniz.

Bunun ben de RTX 3050 (6GB) ve 512 GB SSD olan modeli var. Diğer her şey aynı. 27.600 TL'ye almıştım bir hafta önce falan. Şu an 27.200 TL ama tabii. Her neyse ben kendi cihazım açısından yorum yapacak olursam benim hoşuma gidiyor. İşlemcinin güçlü olması her zaman avantajdır. Sizin cihazınız 34.000 TL bandında. Ekran kartı ve SDD farkı eklenince bu fiyata olması bence çok anormal bir durum değil. Aynı işlemciyi kullanan başka modeller bu fiyatın yanına yaklaşabilir mi bilmiyorum ama bence zor. RAM biraz az kalıyor ama o da zaman içinde yükseltilebilir. Bu arada RAM 2*8= 16 GB olacak şekilde çift slot mu? Yoksa 16 GB tek slot mu onu iyice bir araştırın. Benim cihazda 2 slotta dolu olduğu için ileride yükseltme yaparken birisi gidecek. Genel olarak böyle yani.

Bunun ben de RTX 3050 (6 GB) ve 512 GB SSD olan modeli var. Diğer her şey aynı. 27.600 TL'ye almıştım bir hafta önce falan. Şu an 27.200 TL ama tabii. Her neyse ben kendi cihazım açısından yorum yapacak olursam benim hoşuma gidiyor. İşlemcinin güçlü olması her zaman avantajdır. Sizin cihazınız 34.000 TL bandında. Ekran kartı ve SSD farkı eklenince bu fiyata olması bence çok anormal bir durum değil. Aynı işlemciyi kullanan başka modeller bu fiyatın yanına yaklaşabilir mi bilmiyorum ama bence zor. RAM biraz az kalıyor ama o da zaman içinde yükseltilebilir. Bu arada RAM 2*8= 16 GB olacak şekilde çift slot mu? Yoksa 16 GB tek slot mu onu iyice bir araştırın. Benim cihazda 2 slotta dolu olduğu için ileride yükseltme yaparken birisi gidecek. Genel olarak böyle yani.

Hocam aldığınız laptopun linkini atabilir misiniz RTX 3050 6 GB bulamadım da piyasada düzgün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı