Amazon da böyle bir laptop buldum. Satıcının kendisi Amazon olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum. Özellikleri bana yeterli ve fiyatı da güzel gibi geldi. Herhangi bir sorunu kroniği var mıdır? Yazılım, video editleme, ve biraz da oyun için alacağım. Ayrıca bu laptopun RAM ve SSD'si yükseltilebiliyor mu? Ben tam bulamadım çünkü.
Ben ilk başta Lenovo E14 veya Huawei Matebook D16 istiyordum onlarda bu fiyatlarda ama içlerinde harici ekran kartı bile yok. İlk başta Ekran kartı yazılım için falan çok önemli değildir diye düşündüm ama araştırınca gerekli olduğunu düşünmeye başladım
Ben ilk başta Lenovo E14 veya Huawei Matebook D16 istiyordum onlarda bu fiyatlarda ama içlerinde harici ekran kartı bile yok. İlk başta Ekran kartı yazılım için falan çok önemli değildir diye düşündüm ama araştırınca gerekli olduğunu düşünmeye başladım
Hep akakçaden atmışsınız diğer sitelerde bu bilgisayarların fiyatı daha fazla gibi sanki güvenilir olduğuna emin misiniz?
IdeaPad Gaming 3 güzel gibi duruyor ama sanki onun da kronik sorunları var gibi şikayet var da. Ayrıca zaten IdeaPad'ler Thinkpad'lere göre genellikle daha kalitesiz malzemelerden yapılıyor bunu biliyorsunuz dur zaten.