HP Victus 15 RTX 4050 sistem RDR 2 ve Doom Eternal harici ekran kartını görmüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Badinho37

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
i5 12450h
Arkadaşlar, selamünaleyküm. HP Victus 15 RTX 4050 kullanıyorum. Bu sorunu çoğu oyunda yaşamıyorum ama RDR 2 ve Doom Eternal'da bu sorunu yaşadım. Oyunlar dahili ekran kartımı görüyor, ne yapmalıyım? Grafik ayarlarından veya kontrol panelinden değiştirdim ama olmuyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
sebebini bilemem oyundan kaynaklı olabilir vs. ancak sana önerim nvidia denetim masasından 4050 yi varsayılan gpu olarak ayarlaman, yada istersen laptoplarda var mı bilmiyorum ancak bios dan işlemci gpu sunu tamamen devre dışı bırakabilirsin youtube da ikisi içinde rehberler bulursun ararsan.

Denetim Masası'ndan falan denedim ancak olmadı. BIOS da devre dışı bırakamıyorum diye biliyorum. Ayrıca kullandığım modelin görüntüsü dahiliye bağlı olduğu için görüntü vermeme olasılığı varmış. Yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…