HP Victus 15 Touchpad çalışmıyor

Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma bilgisayarcıda format attırdım. Tam kurulumu tamamlamadan acelemden almam gerekti. Şu anda touchpad ve ses açma kapama yeri çalışmıyor. Kendi sitesinden yazılımını kurdum fakat yine etki etmedi. Ne yapmam gerekiyor?

Windows sürümünüz nedir? HP Support Assistant her türlü kuruyor çünkü, eğer Windows 11 ise.

Windows sürümünüz nedir? HP Support Assistant her türlü kuruyor çünkü, eğer Windows 11 ise.

11 kullanıyorum fakat şöyle bir durum var: HP sitesinden yazılımını yüklüyorum, herhangi bir simge ya da bir şey gelmiyor ekranıma. Kuruyorum ama girip güncelleme yapabileceğim bir uygulama yok. Yani ben de manuel olarak kendi sitesinden touchpad yazılımı yükledim, yine bir fayda olmadı.

Bunu yükleyin ve sürücüleri denetleyin. Eksikleri tamamlaması gerekiyor. Sonuç değişmez ise duruma bakalım. Eğer 3. parti bir yazılım yükleme aracı kullandıysa verdiğiniz bilgisayarcı durum sıkıntı. O her şeyi kötü yola sürüklemiş olabilir. Laptop içinde Driver Booster gibi bir şey yüklü mü, bakar mısınız?

Son düzenleme:

Yüklüyorum sonucu söyleyeceğim, herhangi bir ek program yüklü değil. Senelerdir gittiğim bir bilgisayarcı zaten. Şu an bu yaşadığım problemin bilgisayarı tam kurmadan aldığımdan olduğunu düşünüyorum zaten.

Hocam hala aynı.

Son düzenleme:
Aygıt Yöneticisi'nden şu şekilde ekran görüntüsü atar mısınız?

Diğer aygıtlar sekmesi özellikle açık şekilde atarsanız sevinirim. Diğerlerini de açarsanız iyi olur.

Buradan anlaşıldığı kadarıyla sürücüler güncel değil fakat indirdiğim uygulamada her şey güncel diyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru attım değil mi?

Görsel olarak değil, metin olarak atar mısınız? Bu şekilde bakamam. Ayrıca ekran görüntüsü yerine fotoğraf paylaşmak da kurallar gereği yasak, haberiniz olsun. Bu şekilde devam etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…